Snap
  • Kind
  • Mama
  • Babyspullen

Rennen, vliegen, duiken, vallen en weer opstaan...

Pittige job: een goede mama zijn... Hectiek in huis, rennen, vliegen en regelen zijn vaak veel voorkomende termen binnen het mamaschap.

Minimaliseer de snack momenten

Naast al het rennen en regelen vind jij natuurlijk ook belangrijk dat jouw kleintjes gezond eten. Wanneer je de boodschappen die je in huis haalt met zorg selecteert, is de kans op ongezond eten of snacken minimaal.

Maar ja, wanneer je in alle drukte van de BSO naar de supermarkt sprint is de verleiding om een zak chips, koekjes en een pizza in je karretje te gooien groot. Daarnaast vinden de meeste kids stil zitten in een karretje of bij mama in de buurt blijven geen goed idee.

Snel bedenken wat jullie gaan eten, kids in de gaten houden, bonusproducten bekijken én dat allemaal zo snel mogelijk (voor de zwemles/judo/optijd naar bedje)... Herkenbaar? Voor de meeste mama’s (helaas) wel!

Maar hoe houd ik overzicht en rust?

Fijn, thuis achter de laptop... kookboekje en online allerhande recepten erbij en bepalen wat je de aankomende week gaat eten. Op internet doe je vaak ook mooie inspiratie op voor nieuwe variaties en producten.

Nadat je zorvuldig hebt uitgekozen wat je wil gaan eten komt een volgend klusje: zorgen dat het in je koelkast komt...

Tassen verzamelen, bonuskaart zoeken, kids aankleden, auto/fiets regelen, heb ik alles?, fileparkeren, karretje (heb ik 50 cent?), kind in kar, boodschappenlijstje pakken, kind uit kar, wat is er eigenlijk in de bonus?, recept aanpassen, in de rij, spullen uit kar in tas, kindje wordt ongeduldig, snel alles in de auto, sjouwen... Zo, spullen in de keuken! Herkenbaar verhaaltje?

Wist je dat dit verhaaltje véél rustiger én korter kan? Kijk maar:

  • Kindje slaapt heerlijk, laptop aan, koffie erbij
  • Check de bonusasrtikelen én recepten met deze producten, kies een recept en vul je online mandje
  • Kijk even in de keuken of je nog iets mist
  • Kies een datum en tijd...
  • Ding dong, spullen in de keuken!

Naast tijd en geld (recepten op basis van bonusartikelen) geeft online bestellen je ook een berg rust. Rust die je als drukke mama best goed kan gebuiken vinden wij ;).

Lijkt het jou wat? Probeer het eens, bestel je boodschappen online bij AH.nl »

9 jaar geleden

Bij ons wordt nog steeds niet thuisbezorgd en er is ook geen afhaalpunt in de buurt. Erg vervelend want dit zou mij heel veel rust geven met twee jonge kinderen

9 jaar geleden

Ik doe de grote boodschappen nu sinds een tijdje bestellen. Eigenlijk 4 weken voor ik moest bevallen. Nu mijn man weer gewoon aan het werk is en ik thuis zit met de kleine is dit echt ideaal. Ik ben net bevallen dus voel er eigenlijk niets voor nog om naar buiten te gaan met die kleine om boodschappen te doen. Mijn man wilt na zijn werk lekker naar huis met ons zijn dus dit is echt een ideale oplossing

9 jaar geleden

Ik ben echt zo een iemand die thuis komt met allemaal producten die ik dus niet nodig had... Als ik online bestel is dit een stuk minder want ik zie gelijk wat mijn totale kosten zijn, en denk er eigenlijk 3x bij na omdat ik er rustig voor zit

9 jaar geleden

De kleine boodschapjes haal ik toch het liefste in de winkel. Maar de grote boodschappen gaan dus echt besteld worden hier in huis! Ik heb van die kinderen die het heerlijk vinden om weg te rennen, waarbij ik vervolgens mij achter mn kinderen aan ren dan dat ik boodschappen doe. De verzendkosten zijn wel een minpuntje inderdaad en Feline heeft gelijk over die borg van dat kratje. Maar goed het geeft een hoop rust dus dat neem ik maar voor lief :)