Snap
  • Kind
  • Verjaardag
  • feest
  • jarig
  • Corona
  • quarantine

Quarantine verjaardag 🎂

Ise 5 jaar!

Ise had het thema 'hartjes' uitgezocht voor haar vijfde verjaardag. Ze werd 21 april 5 jaar. Helaas zou deze verjaardag er alleen zo anders uitzien. Geen vriendjes en vriendinnetjes die taart komen eten... Geen knuffels van opa's en oma's. 

Gelukkig snapte ze redelijk dat door 't stomme virus het nu niet kon door gaan. Normaal zou ik helemaal uitpakken en ben ik er een paar maanden voor die tijd al mee bezig. Ideeën verzamelen, inkopen doen, versieringen halen. 

Hoe gaan we haar verjaardag dan toch speciaal maken en hoe gaan we er voor zorgen dat ze zich tijdens deze gekke tijd toch jarig voelt? 

In de ochtend hebben onze buurtjes met stoepkrijt gefeliciteerd Ise geschreven. Versierd met ballonnen.

Snap

Op dat moment kwam er een politiebus voorrijden die vroeg of Ise al wakker was. 

Ise kwam buiten staan en werd met blauwe zwaailichten, door de megafoon toegezongen door de politie. Dikke tranen want het maakte indruk, maar hoe tof was dat. 

Snap

Ik heb berichtjes rond gestuurd naar de ouders van een aantal vriendjes en vriendinnetjes van Ise. 

Om 11.00 uur stonden zij perfect op 1.5 meter afstand voor de deur. Ze hadden allemaal een cadeautje voor Ise en met zijn allen zongen ze 'lang zal ze leven'. 

Snap

We hadden aan een boom een groot bord gehangen. Ise 5 jaar, toeteren maar. En dat gebeurde ook. 

Ze werd overspoelt door kaarten toen de postbode kwam. Er werden cadeautjes toegestuurd...

En de hele dag door kwamen er mensen langs om Ise te feliciteren en een cadeautje te brengen. 

Snap

Om 16.00 uur hadden we Minnie Mouse ingehuurd. Die kwam voor haar zingen en even een dansje doen voor de deur. Ise straalde. 

Het was echt een onvergetelijke dag. Hoe gaaf om te zien welke moeite de mensen hebben genomen om haar te feliciteren. Verwend met mega veel cadeaus en kaarten. 

Snap

En als ik heel eerlijk ben... Deze verjaardag was nog leuker dan 'normaal'. De tijd om met iedereen te kletsen, geen rotzooi in huis, geen boodschappenlijst hoeven maken... En Ise heeft zich echt jarig gevoeld die dag. En daar gaat het om!

Hoe ga jij een verjaardag vieren tijdens corona...? 

Snap