Snap
  • Kind
  • dochters
  • papainhetzonnetje
  • vrouwengezin
  • meidenpapa

Papa van (bijna) 5 meiden....

Deze man, mijn man. Hij houdt er niet zo van om in de schijnwerpers te staan.... Maar daar breng ik nu voor 1 keer verandering in aan.

Deze vader van 'zijn' 4 meiden, met de 5de dame die spoedig volgt. Wat is hij trots!! 

En wat bijzonder om de band te zien tussen papa en z'n 4 dochters. Geen sportclubje te ver, geen vraag teveel, alles doet hij voor zijn meiden. Met de oudste voert hij de meest mooie, diepgaande gesprekken. Bij de 2de geniet hij van haar dankbaarheid en de smile op haar gezicht wanneer ze turnt. Nummer 3 is een stoere, supersociale meid. Hij vind het fantastisch om te zien hoe gemakkelijk ze is en hoe makkelijk ze contacten legt. En nummer 4..... Tjah... daar heeft hij toch echt serieus een zwak voor......hahaha, deze meid weet alles voor elkaar te krijgen bij papa. Haha, natuurlijk geldt dit voor alle meiden, maar zij is natuurlijk nu de jongste en de schattigste. Een echt charmeuse. 

Daarnaast is hij ook mijn soulmate. We voelen elkaar naadloos aan, geven elkaar de ruimte, laten elkaar de dingen doen waar we echt gelukkig van worden en dat zorgt voor heel veel balans in het gezin. 

Nu ik 38 weken zwanger ben van dochter nr 5, is hij heel zorgzaam en neemt hij nog wat extra dingen uit handen, zoals het rijden naar de (vele) sportclubjes. Ook is zijn nesteldrang altijd groter dan die van mij, wat er voor zorgt dat het huis heerlijk op orde is, waardoor ik het alleen maar bij hoef te houden. 

Deze man en papa is GOUD waard.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Manageyourmomlife?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.