Snap
  • Kind

Pakjesavond en geen graaifestijn...

Het is weer bijna zover... Pakejesavond! De kids kunnen al bijna niet meer slapen van de zenuwen en mama... tsja, druk druk druk!

Hoe pakken jullie pakjesavond aan?

Ik weet het echt even niet meer... Vorig jaar werd pakjesavond meer uitpakavond en dat vind ik jammer... Maar geef die kleintjes een ongelijk. SUPER veel kado's daar wordt je gewoon een beetje hyper (en hebberig) van.

Nu lijkt het me leuk een spelletje/doe-avondje/zing-dans idee te organiseren voor het gezin. Zodat het een gezellige avond wordt MET kado's in plaats van een kadoavond met een liedje wat wordt afgeraffeld.

Moeders, hebben jullie tips? Wie maakt onze pakjesavond gezellieg voor iedereen?

9 jaar geleden

Wij hebben pakjes middag met de hele familie.... zijn met 7 volwassenen 9 kinderen. Hebben van te voren afgesproken hoeveel cadeau's we voor de kinderen mogen doen en een bedrag. Zodat je niet te grote verschillen gaat hebben. De volwassenen hebben 1 a 2 cadeautjes en de kindjes 4.... daarnaast ook nog allemaal een chocolade letter. We maken er een gezellige middag van met pieten, cadeautjes en lekkers

9 jaar geleden

Misschien wat briefjes maken, en dat je de kado's verstopt, en dat er dan op het briefje een hint staat waar het kado ligt/staat. Geen idee verder, hier gaat het hetzelfde aan toe, alles bij elkaar, en uitpakken maar haha..rest van de familie lekker eten daarna en kids spelen..

9 jaar geleden

Die zag ik er inderdaad ook een bij de xenos, een grote zachte stoffen was dat.

9 jaar geleden

Hier geen grote cadeaus maar ook nuttige cadeaus (dus ook pantoffels of pyama, nieuwe skisokken etc.) en max 6 per persoon..... Verder periode uitsmeren, Sinterklaas op tijd laten komen en tussendoor t eten plannen. Verder bv een cadeau waar speurtocht naar gedaan moet worden (gedicht met aanwijzing in de zak, en cadeau ligt dan in gangkast, op zolder of schuur