Snap
  • Kind
  • Babyspullen
  • Springzebra

Owen en zijn springzebra

Op “school” hebben ze voor de kinderen zo’n leuke springkoe! Een superleuk alternatief voor de skippybal. Als ik Owen eind van de dag kom halen dan zit hij meestal boven op de koe en springt hij “hop, hop, hop” heen en weer. Samen met zijn vriendjes heeft hij dan dikke pret! Wat een leuk ding om mee te spelen en ook nog grappig om te zien..

Als ik er dan naar sta te kijken dan denk ik meestal, wauw… ik wou dat ik zo iets had gehad toen ik klein was.. Kan me de skippybal nog wel herinneren, wat een ellende was dat, ik kon er nooit goed opkomen en kukelde er vaak direct weer af. Deze koe is van een wat makkelijker formaat en het is vooral leuk om hem aan zijn oren te trekken.. Als ik zie dat Owen ergens lol aan heeft, dan wil ik het liefst de zelfde dag dit ook voor hem kopen…

Ooow, denk ik dan, dat is leuk, waar zou ik dat kunnen krijgen? Thuis maar even het internet afstruinen en ja hoor, na lang zoeken heb ik het gevonden.. het zijn de jumping animals van Kidzzfarm en je kunt allerlei leuke dieren krijgen. Een hond, een roze koe, een konijn, rudolph het rendier.. maar ik kies voor de ZEBRA! Zo lang als ik altijd moet nadenken of ik iets voor mezelf bestel, zo snel heb ik bij www.hippekinderspullen.nl de zebra voor Owen besteld… Binnen twee dagen had ik hem binnen, snel de zebra OPBLAZEN en yes, springen maar!!

“Wat is dat mama?”  Je springzebra.. Owen kijkt mij weer eens glazig aan en zegt “dit is geen koe” Nee, Owen dat klopt, maar hij lijkt wel veel op een koe, kijk maar, deze is ook zwart met wit en heeft ook oren en je kan hier mee springen.. “o, ja.. “ zegt het mannetje, pakt de zebra, gaat er op zitten en springt heerlijk door de kamer heen.. Ik kijk er naar en wederom denk ik… wat zijn er tegenwoordig toch leuke dingen voor de kids, was ik maar weer 2,5 jaar oud…