Snap
  • Kind
  • onsverhaal
  • hetbegin
  • Onzewegnaareencompleetgezin

Ons verhaal... onze weg naar een compleet gezin.

The beginning!

Hai allemaal!

Na lange tijd erover nagedacht te hebben om ons verhaal in een blog te schrijven ben ik de uitdaging toch aan gegaan omdat we best wel veel vraag kregen wat ons verhaal is. So here we go!

Ik ben Charlotte-Sophie (bijna 24) en ons gezin bestaat uit mijn verloofde Bryan (bijna 28), ons zoontje Zion (2), stilgeboren dochtertje (33 weken) Zarah en onze dieren. Bryan en ik hebben elkaar in januari 2017 via internet leren kennen en zijn al vrij snel gaan samenwonen waarop een samenwooncadeau volgde onze 1e zwangerschap! In mei 2017 had ik heel onverwachts een positieve zwangerschapstest in mijn hand. Ondanks dat we net samen woonde en elkaar nog volop leerde kennen gingen we er beide met de volle 100% voor. Helaas is die zwangerschap in een miskraam geëindigd met grote teleurstelling, verdriet en leegte tot gevolg. Oktober 2017 yes weer zwanger! Na een hele pittige zwangerschap incl tussentijdse verhuizing mochten we dan op 10 juni 2018 ons prachtige zoontje Zion met een duur van 37 weken verwelkomen! Nadat we helemaal waren gesetteld in onze woning en een fijn ritme hadden gevonden besloten we voor een 2e kindje te gaan omdat wij liever niet teveel leeftijd tussen onze kinderen wilde en besefte dat het weleens lang kon duren voordat we weer zwanger waren. Maart 2018 was het dan zover! Yes ik had weer een positieve test maar helaas is ook deze zwangerschap in een miskraam geëindigd. Begin oktober 2018 zouden wij lekker even met het gezin op vakantie gaan. Even de rust en alles de boel de boel laten. 3 dagen voordat we op vakantie gingen had ik weer een positieve test. Yes! Eindelijk was het geluk ook bij ons en de vakantie kon niet beter beginnen ook al was ik vanaf moment 1 ziek zwak en misselijk en was de spanning/zorgen aanwezig of het nu wel goed zou gaan. In onze vakantie heeft mijn vriend mij heel romantisch in de efteling ten huwelijk gevraagd. Wauw wat was dat fantastisch en natuurlijk zei ik JA! 1 van mijn grootste wensen was uitgekomen en hoe bijzonder dat in de efteling. We hebben genoten van onze vakantie en keken enorm uit naar onze 1e echo die een paar weken na de vakantie volgde. Hierover en meer vertel ik jullie graag in een volgende blog.

Snap
Snap
Snap