Snap
  • Kind
  • oneerlijk

Oneerlijk

Heel Nederland gaat gebukt onder COVID-19. Dagelijkse updates dat ziekenhuizen voller komen te liggen, hoge aantallen besmettingen, etcetera.

Gelukkig zijn wel de basisscholen open, mits daar niets aan de hand is. Wij kregen deze week het bericht dat een klasgenoot van mijn zoon besmet is. Gevolg...de hele klas moet in quarantaine. Gelukkig een studiedag en goede vrijdag, opvolgend Pasen en kan hij met een negatieve test na de Pasen naar school. Tot die tijd van de test in quarantaine en op de 5e dag testen.

Wij hanteren de regels, er zijn zat mensen in onze omgeving die een zwakke gezondheid hebben. Dus niet naar buiten (behalve in de tuin) en geen bezoek van mensen die nog niet hem gezien hebben. Kortom we proberen alles na te leven...

Helaas zie ik kinderen uit zijn klas gewoon buiten spelen met andere kinderen, ronduit schandalig! Geen quarantaine, ze lopen nog lekker los rond. Het verantwoordelijkheidgevoel van de ouders van deze kinderen is 0,0! Gelukkig heeft mijn zoon er niet veel van, leggen het hem uit dat wij de regels gewoon volgen. Maar toen zijn zusje buiten ging spelen, zonder haar broer met wat andere kinderen, toen brak mijn kleine man. Ik brak ook, maar tegelijkertijd werd ik nog kwader. 

Gelukkig zit ik niet in de groepsapp van school en kon ik met afleiding zijn verdriet wegnemen.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij JS2020?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.