Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

OMG Ik dacht dat ik een van de weinige was!

Ik dacht dat ik een van de weinige was die door de eerste selectie heen was voor het testen van de baboe bakfiets!

OMG Ik dacht dat ik een van de weinige was die door de eerste selectie heen was voor het testen van de baboe bakfiets! Helaas niets is minder waar :(

Kreeg helemaal de kriebels van het mailtje, ik dacht IK die vaak buiten de boot valt met dit soort acties omdat ik gewoon weg niet in aanmerking kom of niet bijzonder goed of veel blog kreeg gewoon een mail dat ik door de voorselectie ben :)

Ik ging meteen op mamaplaats kijken of er al meer bekend was!!!

Nu zag ik dat al heel veel mama's door de voorronde waren... en erover geblogd hadden

Jeeeetje zeg wat een domper :(

Was natuurlijk ook eigelijk te mooi om waar te zijn om met misschien Max 5 mama's in de voorselectie ronde te zitten en dan ook echt een goede kans te maken!! Helaas zag al min 7 blogs voorbij komen over de voorselectie dus daarom kon ik zeker niet achter blijven haha

Wat zou ik nu gaan doen als ik zou uitgekozen worden!

Dan zou ik elke dag gaan fietsen, de boodschappen doen zonder gezeur met winkelwagentjes die tegen je auto aan krassen omdat je op een kleine helling staat.

Of dat je drie x ver naar je auto moet lopen omdat de parkeerplaatsen bezet zijn.. Dit heb je niet met de bakfiets want fietsen staan pal voor de deur owwww wat lijkt me dat heeerlijk!

En gewoon vanaf de geboorte weg kunnen met de fiets omdat er plek is voor een maxi cosi in de bakfiets!!! En dan kunnen we misschien wel gewoon de auto weg doen waar we al heel vaak pech mee gehad hebben ;)

Ook nog eens super goed voor de lijn en het belangrijkste! Het milieu!!!

Nou zijn er nog tig redenen natuurlijk maar teveel om op te noemen!

Nou al met al wens ik natuurlijk alle mama's die door zijn succes en Ik denk dat degene die mag testen een gat in het dak springt om voor zoiets moois en gaaf bedrijf te mogen testen!!!