Snap
  • Kind
  • Gezond

Oeps! Nagellak ongelukje

Ohhh nee... Ik zie hem staan van een afstand.. Ik stond in de keuken en hij stond buiten aan de tafel met een rood klein potje.

Vandaag is iets gebeurd waarvan ik dacht...ogh mij gebeurd zoiets niet.. Ik stond in de keuken, mijn zoontje was buiten. Het was ineens stil, dus ik ging even kijken. Ik zag mijn zoontje van een afstand staan met een rood klein potje.

Ik ren naar buiten en dacht sh*t... Ik moet snel zijn! Helaas was ik te laat want mijn zoontje had het potje met nagellak open gedraaid en zijn handen en benen zaten helemaal onder. Hoe kan ik nu zo stom zijn, al 3x kwam er steeds wat tussen waardoor ik het niet heb op kunnen ruimen. 

Ik voel me schuldig en ben boos op mezelf. Mijn zoontje is zich van geen kwaad bewust en schrikt van dat ik hem aanpak en naar de wasbak breng. De nagellak remover is niet te vinden.. Hoe gaan we het er nu af krijgen? Ik heb vanalles geprobeerd en het is er zo goed als af behalve onder de voetzool. Mijn zoontje heeft een heerlijke badbeurt gehad en niks eraan overgehouden.

Ik heb hem wel verteld dit nooit meer te doen, maar ik ben niet boos geworden. Ik had het niet mogen laten slingeren. We hebben even lekker geknuffeld en ik heb een heerlijke kus gekregen van mijn zoontje van net 2 jaar. Nu zal ik wel veel reacties krijgen van mama's die het beter weten en waar dit nooit zou gebeuren. Laat ik zeggen dat ik dit niet expres gedaan heb, en dat ik probeer om nooit meer zoiets te laten gebeuren. Ik ben ook maar een mens die fouten maakt..

En ik geloof helemaal niet dat ik een slechte mama ben. Maar voel me er wel een beetje rot over. 

Ik hou van je kleine man!

6 jaar geleden

Haha dat gebeurt iedereen een keer. Mijn dochter van 4 heeft 3 weken terug haar gezicht even geschminkt met lippenstift en haar knuffel ook. En vorige week nog haar hele gezicht ingesmeerd met Nivea zalf. Zelf laat ik dat allemaal niet slingeren, maar we hebben logees die alles uitgestald hebben op een tafeltje. Maar ik vind het ook wel grappig hoor. Haha.

6 jaar geleden

Je kan nou eenmaal niet 24/7 op je kind letten. Ik ben inmiddels een huistelefoon, die ik in de drinkbak van de hond lag armer. En een hartje gekrast op een laptop scherm. Een ID kaart in stukjes geknipt. En dat zijn toch wel dure dingen. En dit was alleen mijn dochter nog maar. Mijn zoontje heeft met pen de gloed nieuwe bank en het nieuwe behang bewerkt. Voor de rest geen schokkende dingen. Maar de jongste is nu een half jaar, dus er komt vast nog wel een keer. Mijn bonus zoontje heeft inmiddels al 2 tablets gesloopt, de ene heeft hij stuk gebeten en de ander heeft hij kapot geslagen. Oh en had al gezegd dat het een gloednieuwe witte bank was.

6 jaar geleden

Oh jeetje hihi gelukkig niet direct geproefd ervan. ;-) Maar het ging er wel af dus in bad? Dat vind ik een meevaller. Zou ik niet verwachten. Ze zijn zo snel!! Niet schuldig over voelen hoor!

6 jaar geleden

Joh, zulke dingen gebeuren overal wel eens een keer hoor! Minimaal.. ;)