Snap
  • Kind

nu gaat het toch echt komen..

Ze kletst terug... en hoe.... mama moet met moeite een strak gezicht houden, en niet in de lach schieten... alsof dat lukt....

vanmorgen begint het al vroeg, mama op de plee en dochter lief zegt gelijk "ieuwww bah"... Nee, mama is aan het plassen iets wat jij ook binnenkort graag gaat doen... "kan niet mama" krijg je dan terug. 

Ja, knap als je dan niet in de lach schiet....

Ik heel vriendelijk zeggen dat dat wel kan met de wc verkleiner en met het potje... " mama kan niet" ja schat dat kan jij wel, zelfs heel erg goed volgens mij "mama" gevolgd door een pauze.... "broertje heeft bahh" Ik gelijk vragen van hoe weet jij dat nou weer hij ligt nog te slapen.... "broertje wakker kom mama" "broertje bahh" terwijl ze de deur opendoet van zijn slaapkamer, ja hoor volle bak tot op zijn rug. Bad aangezet, hem uitgekleed. Komt madam aangelopen helemaal uitgekleed "luier uit mama" maar jij bent gisterenavond al in bad geweest madammetje... "mama bad broertje bad?" Al schouders ophalend staat ze daar te wachten op een antwoord, ik zet broertje in bad en haar er ook maar bij. "Mama boterjam eten met smjeerkjaas" Ik verpaupert van: wel alsjeblieft zeggen gaarne, dat leer ik je nu al maanden aan. En dan sluit ze het af met de topper waarbij niemand het nog droog houd... "dankjewel mama" met een schuin lief koppie opgezet erbij. 

Hiervoor had ze een sprongetje van 4 vervelende dagen waarin ze echt de grenzen aardig vaak opzocht, maar het heeft zijn vruchten weer afgeworpen. Ze praat hele zinnen en praat nu ook echt terug ook, nu nog even het zelf droog houden bij haar reacties en we zijn weer klaar voor het volgende sprongetje.

9 jaar geleden

wat heerlijk :)

9 jaar geleden

oo wat leuk zeg het lijkt me inderdaad erg lastig om niet in de lach te schieten. Zoals je het al verteld hartikke leuk om zo te lezen.