Snap
  • Kind
  • zoon
  • #gevoel
  • #trots
  • #feestje
  • #1jaar
  • #tranen

Nog maar 6 dagen

Wat vliegt de tijd

En hoe dichter wij naar jou eerste verjaardag toe kruipen, hoe meer ik die brok in mijn keel ga voelen. 

De 1e verjaardag van je kind is zowiezo al een dingetje, ik had dat bij Glenn ook. Maar bij davy heeft het toch een dubbele lading. 

Ik besef me in deze periode juist hoeveel ik van hem gemist heb door alle opames. Ik besef me wat voor gevecht, frustratie en gedoe we daarna nog thuis hebben gehad. Hoe ik keihard moest knokken om er zelf ook weer boven op te komen waardoor we eigenlijk niet echt hebben kunnen genieten van alles wat je ons liet zien als het even wel goed ging. 

Tranen biggelen dagelijks over mijn wangen. En hoewel mijn liefde voor jou altijd diepgeworteld aanwezig was en ik echt stapel gek ben op deze stuiterbal en lachebek, voel ik ook een beetje schuld en tsja hoe zeg je dat..... Wroeging, om alles wat we in de begin fase en deels daarna van elkaar hebben moeten missen. Geen herinneringen over hoe ik lekker met jou heb kunnen kroelen, of je even in de armen van kraamvisite leggen en vol trots vertellen hoe het allemaal gegaan is.... Geen blauwe wolk. Nee niks van dat alles! En dat doet pijn. En juist zo rondom je 1e verjaardag zijn dat toch herinneringen waar je dan met liefde op terug zou moeten kunnen kijken. 

Het is een lastig pakket! Een aanwezig pakket, ik denk dat alle verdriet van die hele periode er nu pas uit komt, ik laat ze maar gaan die tranen... Het zal vast ergens goed voor zijn. 

Neemt niet weg dat we nu wel echt van je genieten, en samen knuffelen en spelen.... Dansen vind je ook tegek en kruipt het liefst over tussen en onderdoor, boefje! Jij en je broer zijn 2 handen op 1 buik, en je vind het prachtig. Als jou broer zijn danoontje of ijsje met jou deelt. 

Dus hoewel er nu ook veel pijn verwerkt word van alles wat gemist is, voel ik ook veel vreugde dat we er weer bovenop gekomen zijn en dat we nu echt super sterk in onse schoenen staan en echt dol op elkaar zijn ❤️

Ik kijk evengoed uit naar jou verjaardag.... Alles is er klaar voor en iedereen heeft er zin in! Weer een mijlpaal.... Dat word groot geviert! 

Lieve davy, ik hou van jou met heel mijn hart, till the moon and back❤️

Liefs van mij