Snap
  • Kind
  • baby
  • tips
  • Neutral
  • verzorging

Neutral verzorging

Neutral is een merk die verschillende parfum- en kleurstof vrije producten op de markt heeft gebracht, wat dus veilig en effectief voor de gevoelige huid is. Maar ook als je geen gevoelige huis hebt zijn Neutral producten zeer aan te raden!

Neutral heeft een volwassenen- en babylijn met allemaal heerlijke spulletjes, hier een aantal producten die ze verkopen.

Voor mama hebben ze namelijk fijne shampoo, bodymilk, conditioner, douchegel etc.. En voor de baby hebben we een lekkere badolie, zinkzalf, crèmes en nog veel meer!

Hier wat lekkere baby verzorging tips:

Badderen Doe je kindje niet te vaak in bad. 3 keer per week kort badderen (zo’n 5 minuten) in lauwwarm water is voldoende. Gebruik hierbij zeepvrije badproducten, zoals Neutral Baby badolie. Daarmee houd je het huidje van je baby zacht en soepel en voorkom je dat het uitdroogt.

Insmeren Na het badje kun je je kindje lekker insmeren met Neutral Baby huidolie of Neutral Baby crème. Dat houdt het huidje lekker zacht en soepel.

Verzorging van de billen Hou de billetjes van je kindje zo droog mogelijk door zo vaak mogelijk de luier te verschonen. Maak de billetjes elke keer goed schoon met een beetje water en behandel ze daarna met Neutral Baby zinkzalf.

Verzorging van de haartjes Omdat de hoofdhuid van je kindje dun en gevoelig is, is 2 keer per week haartjes wassen voldoende. Hier kan je mooi Neutral Baby shampoo voor gebruiken!

De kleertjes Kleed je kindje niet te warm aan en gebruik alleen katoenen kleding. Wol en synthetische stoffen kunnen irriterend werken. Gebruik voor de was Neutral wasmiddel (verkrijgbaar in poeder en vloeibaar), allemaal vrij van parfum en kleurstoffen.

12 jaar geleden

De Neutral zinkzalf is zeker een aanrader voor de billetjes van je baby! Super goed zalfje.