Snap
  • Kind
  • aanbieding
  • prentenboeken
  • bibliotheek
  • kinderboeken
  • boekwinkel

Nationale Voorleesdagen 2019

Met het prentenboek van het jaar, talloze events en een leuke gratis prentenboek app!

Ook dit jaar worden de Nationale Voorleesdagen weer gehouden in februari, van 23 februari tot en met 2 maart. En net als voorgaande jaren is er weer van alles leuks te beleven in boekwinkels en bibliotheken.

Het prentenboek van het jaar is dit keer "Een huis voor Harry" van Leo Timmers, dit boek is voor de schappelijk prijs van €5,25 in een mini-editie te koop. Ook wordt het boek in een gewone editie opnieuw uitgegeven. Het leuke vingerpopje dat de afgelopen jaren bij de grote editie werd verkocht is gelukkig dit jaar ook weer van de partij.

Maar mocht je nog geen lid zijn van je plaatselijke bibliotheek (gratis tot 18 jaar) wordt dat dan gedurende de Nationale Voorleesdagen en je krijgt hetzelfde schattige vingerpopje kado van Harry, de ster van het Prentenboek van het Jaar!

Snap

Sinds enige jaren is de Prentenboek van het Jaar app ook een belangrijk onderdeel geworden van de Nationale Voorleesdagen en dit jaar is het niet anders. Een gratis app gebaseerd op het 'Een huis voor Harry' is voor zowel Android als Apple devices te downloaden. In de app een liedje over het prentenboek en voor het eerst een augmented reality beleving waar je het boek voor nodig hebt. Heel gaaf!

Download de app voor AndroidDownload de app voor iOS/Apple

Kijk ook op de website van de plaatselijke bibliotheek en/of boekhandel, want rond de Nationale Voorleesdagen worden traditioneel heel veel leuke activiteiten voor kinderen georganiseerd. Zo is er een voorleesontbijt en maakt Leo Timmers een tour door het land met zijn prentenboek en zo is er nog heel veel meer te beleven.

Koop 'Een huis voor Harry' (met vingerpopje) bij Paagman.nl

Kijk voor meer informatie op: nationalevoorleesdagen.nl

Snap

Lees meer recensies op de Kinderboekenbaas: https://kinder.boekenbaas.nl