Snap
  • Kind

Nachten doorhalen?

Iedereen vertelde mij dat, zodra de kindjes 1 worden ze beter gaan slapen. Nou daar vergissen ze zich mooi in, ik moet nog steeds nachten doorhalen. 

Sinds 20 maart is mijn zoontje 1 geworden, laat ik bij het begin beginnen. Een jaar lang slaap ik al heel slecht, ik heb misschien maar een week goed kunnen slapen in het jaar. Iedereen vertelde mij dat, zodra de kindjes 1 worden ze beter gaan slapen. Nou daar vergissen ze zich mooi in, ik moet nog steeds nachten doorhalen. 

Sinds mijn zoontje 1 is geworden, wordt slapen altijd een drama 's nachts. Elke keer van alles uitgeprobeerd en adviezen opgevolgd maar niks werkt. Zoals bij je in bed leggen of wakker houden totdat hij echt moe is, maar helaas niks werkt. Ik ben een alleenstaande moeder en wil graag weer aan het werk, maar zolang mijn zoontje 's nachts niet slaapt gaat dit nog niet lukken. Het is erg vermoeiend en het breekt je op. 'S middags probeer ik meestal te liggen als mijn zoontje ook even slaapt, maar dan kan ik niet in slaap komen of heb ik afspraken. Dit is gewoon erg vervelend. Om het uur gilt en huilt hij wel en zelfs laten huilen werkt niet. Dan blijft hij dat de hele nacht doen. 

 

Mijn vraag aan jullie is zijn er meerdere mensen die hier last van hebben en die misschien nog wat andere tips voor mij hebben? 

Daar zal ik dan erg blij mee zijn als er tips tussen zitten die ik kan gaan gebruiken en kan kijken of het werkt.

11 jaar geleden

Mijn zoontje is nu 1,5 en haalt snachts ook nog door. Hij slaapt overdag 1x 2 uur en dan gaat hij om 7 uur naar bed hij slaapt goed in maar word op een gegeven moment gewoon wakker en blijft net zolang huilen tot hij tussen ons inligt. Mijn advies is toch echt hem in zijn bed laten liggen en gewoon laten huilen. dit kan paar weken duren maar het werkt wel zo hebben wij hem ook leren inslapen hij deed dat namelijk alleen maar op schoot bij ons en toen we hem gewoon in bed legde en lieten huilen ging het wel beter na een week of 2.

11 jaar geleden

Hoi jac, Het is voornamelijk alleen snachts over dag slaapt hij een x en dat gaat moeiteloos. Wat je al zegt over het bedje ookal geprobeert en werkt niet. Lat van darmen heeft hij niet ze ontlasting en alles gaat prima. Maar bedankt voor de tips

11 jaar geleden

Hoi, Zijn het alleen de nachten dat je zoontje zo huilt of is het ook overdag? Huilt die ook vaker als die ligt of ook als die zit? En heeft die nog andere klachten? Mijn dochtertje kan namelijk echt niet plat liggen dus de bedje hebben we omhoog gezet aan twee kanten met boeken eronder. En omdat ze ook darm klachten heeft krijgt ze ortiflor start om de darmen rustig te houden maar ik gebruikt het nu al vanaf dat ze 8 maanden is en vanaf dat geef slaap ik door. Het kost echt een hoop maar ik ben ook alleen en ik heb ook echt me nachtrust nodig. Ik hoop dat je hier wat mee kunt.

11 jaar geleden

Wij hebben hier ook een bengeltje die 's nachts de boel op stelten zet. Alles al geprobeerd soms gaat het goed, vaak niet... Sterkte in ieder geval!