Snap
  • Kind

moedergevoel negeren

Wat als je gevoel je zegt dat er iets niet klopt. .. maanden heb ik het weggestopt, genegeerd, goed gepraat

altijd was er wel een excuus te vinden voor zijn gedrag...

Hij is moe,  druk van school en ga zo maar Door....

Ondertussen blijft het het gevoel toch dat er iets niet klopt.

Mijn zoon (5jaar) heeft soms van die dingen die niet 'normaal' zijn.

Alle dozen moeten recht staan,  als ik iets in huis verander zonder hem voor te bereiden is hij helemaal van slag, hij reageert pas na een aantal keer roepen,  alles moet je herhalen en zo zijn er nog een hele hoop kleine dingetjes, die bij elkaar toch wel duidelijk maken dat mijn gevoel klopt.

Woensdag een gesprek op school, want het was de juf ook wel opgevallen...

Nu even kijken wat we gaan doen en hoe.

Hoewel ik blij ben dat het niet alleen mij is opgevallen, ben ik toch nerveus en voelt het heel soms alsof het mijn schuld is.

9 jaar geleden

Bedankt allemaal!

9 jaar geleden

Niet jouw schuld en goed dat je het is opgevallen. Genoeg mensen die je kunnen helpen of als je even met iemand wilt praten. Ik herken sommige dingen want mijn broer hoorde van zijn coach dat hij vermoeden heeft dat mijn broer ADHD heeft. Is niet erg, ze zijn creatief, lieve, bezorgde, slimme en behulpzame mensen. Je moet meer rekening houden met hem. Goed dat je een gesprek hebt. Succes.

9 jaar geleden

Schuld is het sowieso niet. En goed juist dat het je is opgevallen. Fijn dat je er op zijn school een gesprek over kunt hebben.

9 jaar geleden

Het zal vast niet jouw schuld zijn en ik neem aan dat het wel te verhelpen is toch? Gewoon goede moet erin houden komt goed!