Snap
  • Kind
  • Mama
  • verliesvaneenkind

Mees

Spanje vakantie

Hoe het nu gaat ,tsja wat een rot vraag . Nooit nooit kan ik met de volle 100% zeggen goed want goed dat komt het nooit meer.

Het ergste wat iemand kan overkomen is ons overkomen, verliezen van je kind .Onze speciale Mees is er niet meer althans niet meer hier in het echt want ergens geloof ik dat hij toch bij mij is hij leeft voort in mij.

Maar hoe het gaat ...overleven dat doe je, tenminste dat doe ik elke dag weer al 1,5 jaar lang dag voor dag .Waar tijd eerst m'n vijand was begint het hopelijk nu m'n vriend te worden. Want elke avond blaas ik het kaarsje uit geeft de urn een kus en zeg lekker slapen lieverd weer eenndag voorbij weer een dag dichter bij jouw.

Af en toe denk ik dat ik gek word m'n hoofd vol een warhoofd ,vergeet dingen en wat doet het er af en toe toe ..niks dus .Alles is zo onbelangrijk lijkt dan en sta ik daarom in de overlevingsmodus

Me verschuilen achter m'n werk daar ben ik goed in gelukkig heb ik zo n fijn werk en heb daar wel zin in elke dag nog een welkome afleiding. Ja en dan word er gezegd dat is niet goed hoor zoveel werken dadelijk stort je in .Stort ik in nee hoor dat ben ik 7 februari 2019 al gedaan toe is m'n leven ingestort .

En sterk ach ja dat hoor ik ook vaak super lief goed bedoeld maar wat moet ik anders heb ik een keus... nee zeker niet we hebben nog 3 lieve prachtige kinderen en daarvoor  ga ik door dat mijn leven nooit meer een 10 word weet ik maar die 10 wil ik nog wel voor hun want dat verdienen ze.

Onze lieve speciale Mees jij bent de grote aanwezige geworden door je afwezigheid. En wat doet dat pijn verscheurd. En wat zou ik graag bij je zijn geloof me ik ga mezelf niks aandoen hoor! Maar het blijft moeilijk de strijdt om m'n dode kind niet belangrijker te maken als m'n 3 levende ze zijn alle 4 even dierbaar even belangrijk maar toch blijft het een strijdt. 

Gek dat je doorgaat ,gewoon de was gewoon poetsen, boodschappen doen ,koken ,werken, je gaat jezelf weer druk maken over je je eruit ziet .

Bizar vind ik het hoe vaak ik niet denk tis toch niet normaal ben hier gewoon de was aan het doen ,de was !! M'n kind is dood ,dood en ik doe de was ...

Dat doet dus je brein je brein went aan situatie s..kun je er aan wennen dan ?Wennen aan dat je kind er niet ,nooit meer is ..Geloof ik niet maar ik moet er toch aan geloven want ik ben ondertussen al 1,5 jaar verder .

Elke dag nog tranen elke dag verdriet ik laat het niet altijd zien want oh wat heb ik een afschuw voor medelijden en toch weet ik dat iedereen dat met ons heeft .Eerst waren we Edwin en Tamara met 4 kinderen nu zijn we dat gezin waarvan ze die jongen doodgereden hebben .Die stempel hebben we  voor altijd .

Als je je kind verliest verlies je ook mensen vrienden om je heen .Ik had het wel gelezen, gehoord maar nu voel ik het ook en weet je ik kan het hun niet kwalijk nemen wat moet je zeggen tegen ons laten we eerlijk wezen je gaat zelf toch ook liever naar een feest en een begrafenis. 

En het is goed zo..merk dat ik toch niet meer echt tegen drukte kan en ik ben een echte pleaser  wat soms zeer vermoeiend is en waarbij ik vaak aan het kortste eind trek dus het is goed zo.

Maar nou liep ik vanochtend over het strand hier in Spanje onze vakantie pfff wat zag ik hier tegenop de confrontatie het stilstaan zo geen zin in maar toch zijn we gegaan en proberen er een fijne vakantie van te maken .Huilen doe ik elke dag hier maar dan ga ik hardlopen of fietsen of wandelen om m'n tranen maar niet te laten zien . En dan loop ik hier over het strand zie een bankje( zie foto ) er zit niemand op .leeg ..precies hoe ik mezelf voel leeg zo leeg zo niet compleet zo gebroken maar meteen voel ik me schuldig, schuldig tegenover de andere Kinderen ,zal het altijd zo blijven als ik niet huil voel ik me schuldig tegenover jouw Mees ,huil ik wel voel.ik me schuldig tegenover jullie,Jesse, Dena,Eef..

Welkom in mijn gebroken leven ...op zoek naar perspectief en weer "leven" in mijn ons leven proberen te krijgen .

En lieve Mees jij ,jij zit in mijn en als de dag komt voor mij dan zie ik je weer ..gelukkig zijn we hier maar even en boven voor eeuwig.