Snap
  • Kind

mama op afstand de moeilijkste keus ooit

ik ben een mama op afstand mijn mooie jongens wonen niet bij mij. Waarom omdat ik van ze hou en ze niet de rust kon geven die ze verdienen.

Ik lees hier al die prachtige verhalen over kinderen heel leuk om te lezen maar ik denk laat ik eens de andere kant zien. Moeder op afstand nou hoor ik iedereen denken ooww je heb je kinderen weggegeven want het gaat om een vrijwillige uithuisplaatsing. Nee dat heb ik niet. Ik heb de moeilijkste beslissing in mijn leven gemaakt ik kon hun de rust niet bieden die ze zo nodig hadden dan ben je als ouder toch verplicht jezelf aan de kant te zetten en voor je kinderen te kiezen. En dat was in dit geval helaas niet bij mij.

Ze hebben nu de rust die ik hun niet geven kon en gelukkig hebben ze geweldige pleegouders die mij overal in betrekken. Ze komen gewoon om de zoveel weekenden naar mij toe en dan ben ik de leuke mama waar je even net iets meer mag als bij de pleegouders thuis.

Ik heb nog steeds de geweldige mama-zoon band met mijn jongens en dat zal altijd zo blijven want ze weten dat mama er altijd is. 

Het klinkt allemaal heel dubbel op het moment dat ik aan de bel trok bij jeugdzorg dacht ik 'ik heb vreselijk gefaald.' Maar nee dat heb ik juist niet want doordat ik inzag dat ik het alleen niet redde hebben mijn kinderen nu de rust die ze zo verdienen. met nog steeds mama erg betrokken in hun leven maar op afstand.

9 jaar geleden

respect voor je keuze!

9 jaar geleden

Wow ik ben 30 en mijn kids zijn 10 en 5... Waarvan de oudste met Pdd nos. Heel moeilijk soms dus ik snap echt dat sommige mensen tot deze beslissing komen. Wat mooi dat je je kids voorop hebt gesteld daar kunnen velen een voorbeeld aan nemen! En wanneer het allemaal weer stabiel is krijg je ze wel weer terug toch? Ik wens jullie het allerbeste!

9 jaar geleden

ik heb heel veel respect voor je het is altijd moeilijk om zo'n keuze te moeten maken,maar het is goed en ook dat je overal in betrokken bent geniet van elkaar

9 jaar geleden

Je hebt je kinderen op de eerste plaats gezet. RESPECT!