Snap
  • Kind
  • birthdayboy
  • Birthday
  • mommy
  • lockdownbelgium
  • Lockdownparty

Lockdown Birthday

Verjaren tijdens de Coronacrisis

Maanden keken we hier naar uit, Finn wilde een superhelden feest!En ja, ik houd erg van thema feestjes, van top tot teen aangekleed met alles er op en er aan!Dus we begonnen met alles te verzamelen!Het is steeds een hele klus om alles bij elkaar te verzamelen, want als ik iets doe doe ik het goed!Ik hou ook erg van DIY projecten!Daarover vertel ik jullie later alles!

En toen was het daar, de dag van Finn zijn verjaardag!We hielden een heerlijk thuis feestje! En eerlijk? We genoten heel erg!Al heel vroeg stond Finn aan mijn bed, papa was helaas gaan werken, dus deden we het gezellig met ons 3!Ik kon hem niet lang meer tegen houden, hij was super zenuwachtig!

De avond op voorhand had ik alles klaar gezet, ingepakt en versierd!Ik vroeg aan de familie wel om kaartjes te sturen zodat hij zeker niet het gevoel had dat hij vergeten zou zijn!Zo kregen we heel wat kaartjes en enkele leuke extra cadeautjes!We kwamen beneden, en Finn zijn snoetje! Zo mooi om te zien!Ik kon mijn tranen even niet meer bedwingen! Al de emoties, een hele ontlading! Maar Finn was zo gelukkig!Hij starten meteen met zijn pakjes open te maken!

Toen mocht hij al zijn eerste kaarsjes uitblazen en zongen we samen “happy birthday”. Vandaag aten we ook al zijn lievelingseten, zo begonnen we met een donut als ontbijt!

Hij wilde meteen aan zijn cadeau beginnen werken.We kochten een hele tijd geleden voor hem een LEGO trein in solden (27 euro ipv 130 euro)Zo gezegd zo gedaan! Finn was een paar uurtjes zoet!

In de tuin stond er ook nog een grote verrassing te wachten, een grote trampoline stond te blinken in de tuin!

We wonnen ook een taart en die werd gebracht, opnieuw zag je zijn oogjes zo fonkelen! Hij was zo blij met de taart van ZOEZOET, een super stoere superhelden taart met extra snoepjes! Exact hoe Finn het wilde!

We kregen een paar bezoekjes aan de draad in de tuin, zo dankbaar met al de liefde die we langs alle kanten kregen en we echt wel konden gebruiken op deze dag!

Als papa weer thuis was gingen we aan de slag voor een traktatie te maken voor zijn beste vriendjes van de klas.We sneden fruit en maakte smoothies, Finn versierde de bekers en we gingen met de fiets op tocht!Finn had zijn vriendjes nu al niet meer gezien sinds een week voor de lockdown, het gemis is groot!

S’avonds aten we heerlijke macaroni en taart!

Kroon: www.liezelijn.beT-shirt: www.finns.beTaart: _zoezoet

Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
Snap
aw.zijlstra's avatar
4 jaar geleden

Dit ziet er zo tof uit 🦸‍♂️

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij two.little.vikings?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.