Snap
  • Kind
  • Verjaardag
  • prematuur
  • tweeisnee

Lize haar tweede verjaardag

Gisteren werd Lize twee jaar. Zondag vierde wij haar feestje. Haar eerst verjaardag voelde nog enorm beladen en vooral de weken voor haar geboortedag waren zwaar. Ik voelde mij onwijs emotioneel en ging regelmatig terug naar alles wat we een jaar daarvoor hebben meegemaakt. Mijn PTSS was in die periode echt enorm aanwezig.

Dit jaar was het echt alleen maar genieten en heb ik eigenlijk geen seconde stilgestaan bij haar vroeggeboorte en de angst van het verliezen die we ooit hebben gevoeld.  Een jaar terug nooit gedacht nu zo gelukkig en zorgeloos in het leven te staan. Het was een zo ontzettend fijne dag met vrienden en familie. 

Ik ben zo ontzettend dankbaar dat er zoveel lieve mensen om ons heen zijn die om ons kindje geven. Lize had echt de dag van haar leven en daar doe je het toch allemaal voor als ouders zijnde. 

Vandaag is haar eerste echte dag bij de peuters. En eerlijk? Ik heb al de hele dag een soort van spanning in mijn buik. Ons kleine meisje tussen de grote peuters. Een nieuwe omgeving, een nieuwe juf, een nieuw ritme, nieuwe gedragingen en vriendjes/vriendinnetjes. Ben blij als het 16:00 is, ik klaar ben met werken en haar weer kan ophalen. Mijn lieve kleine vriendin..

Liefs,Kikki