Snap
  • Kind
  • Mama
  • mama
  • kind
  • ontwikkeling
  • leren
  • basisschool

Leren met je kindje kan leuk zijn!

Gaat jouw kindje ook al naar de basisschool en vind je als moeder zijnde dat het loslaten ook zo moeilijk gaat? Samen leren is leuk voor thuis om te doen en zo betrek jij jezelf ook meer in het school leven! Samen met de kleine proberen te rekenen, lezen en schrijven kan super leuk zijn.

Daar heeft www.degrotespeelgoedwinkel.nl onder de categorie educatief speelgoed een leuk  assortiment van. Allemaal boekjes, spelletjes en speelgoed voor de kleintjes met veel kleurtjes en plaatjes van hun favoriete helden erin!

Ik heb zelf  een samengestelde top 5 voor jou, waarvan ik vind dat kindjes tussen de 3 en 6 echt wat aan hebben en wat leuk is om samen te doen:

1.  Ontwikkelingsspelletjes 2 van Mini Loco, € 8,99. Het boekje "ontwikkelingsspelletjes 2" van Mini Loco staat vol met ontwikkelingsspelletjes. Het is een boekje vol met puzzelopdrachten. Het boekje is te gebruiken bij de mini loco basisdoos. Er staan 12 taken met elk 12 vragen in het boekje.

2. Zakgeld Spel, € 19,99. In dit spel willen de kinderen een nieuwe fiets, maar wie gaat het slimst met zijn geld om en heeft als eerste genoeg geld gespaard voor een spiksplinternieuwe fiets?

3.  Rekenen van aantal naar getal van Mini Loco, € 8,99. Het boekje "Van aantal naar getal" bevat systematisch op elkaar volgende oefeningen met aantallen en getallen tot 10.

4. Telraam, € 11,99. Handige telraam om makkelijk en duidelijk te leren rekenen.

5. Taal Lezen Mini Loco, € 8,99. Makkelijk kinderboekje waarin word uitgelegd hoe je de klinkers moet uitspreken en nog veel meer!

12 jaar geleden

Met het zakgeld spel kun je je kind spelenderwijs echt veel leren..handig