Snap
  • Kind
  • Voeding

Lekkere fruitshakes met groentes!

We maken tegenwoordig heerlijke fruitshakes met groentes erin, mijn kinderen zijn er dol op en ik ben blij dat ze wat extra binnenkrijgen!

Omdat ik zelf wat meer energie wilde krijgen besloot ik eens wat vaker mijn blender te gebruiken en lekkere gezonde shakes te gaan maken. Net als altijd zijn mijn kinderen nieuwsgierig wat ik in de keuken aan het maken was, dus al snel zat de hele familie aan de fruitshakes. Zelf deed ik er ook vaak groente bij, dus ook de kinderen zaten al snel aan de groene shakes! Mijn kinderen zijn bijvoorbeeld dol op de banaan met spinazie smoothie! 

Avondeten doen ze vaak slecht, de groentes blijven helaas vaak liggen, maar overdag krijgen ze nu gelukkig een heleboel groente binnen in de vorm van deze shakes! Echt een uitkomst! Ik maak altijd een basis van fruit, waardoor ik dan nog een groente doe zoals sla, spinazie, broccoli, tomaat, avocado of selderij. Niet alleen heb ik zelf nu meer energie, maar mijn kids heeft het ook geholpen om beter in hun vel te zitten! Ze zijn vrolijker en minder snel moe! 

9 jaar geleden

Goed he! Wij doen het ook heel vaak!