Snap
  • Kind
  • dreumes
  • motoriek
  • ongeduldig
  • 15maanden
  • knieschuiver

Knieschuiver

Het tussenstapje van kruipen naar lopen

Lizzy loopt al maanden op haar knieën oftewel ze is een knieschuiver. Dit fenomeen zie je niet veel naar mijn gevoel. Ze is er vliegensvlug mee. Dus waarom zou je dan gaan lopen op voeten? Het is ook wel komisch als je haar ziet gaan. Buik vooruit, lippen getuit haha. Echt een dametje!

Toch bekruipt mij het gevoel, wanneer zal ze gaan lopen? Ik weet dat er kinderen zijn die bijv. met 17 maanden of nog later gaan lopen. Ik was zelf ook een laatbloeier. Liep ook pas rond die tijd. Maar toch ben ik stiekem een beetje ongeduldig. Ik weet dat het nergens voor nodig is en dat ieder kind zich op zijn eigen tempo ontwikkeld. Ik ben er gelukkig wel bewust van en pusht mijn kind er ook niet in.

Paar dagen terug ‘s avonds had ze er voor het eerst zin in. Stak haar beide armpjes uit om aan de hand te lopen en zette ze haar eerste kleine stapjes!!! Wauw, we wisten niet wat we zagen. Naja natuurlijk wel, maar jullie snappen wat ik bedoel hé😉 Ik was zo trots. Ze was niet te stoppen. Maar wat denk je? De dagen erna, moest ze er niets van weten.

Heb jij ook een knieschuiver in huis?

Liefs Krullie

mevrouw.K.Mary's avatar
2 jaar geleden

Kruidengeneesmiddelen die miskramen helpen stoppen en u ook helpen zwanger te worden. Dr sacre kruidengeneeskunde is de beste die ik ken, het medicijn heeft me geholpen zwanger te worden en ook te helpen bij het stoppen van miskramen die altijd gebeuren als ik zwanger word, neem contact op met dr sacre op bel of whatsapp (+2349076034359) e-mailadres:sacretempleofpower@gmail.com @ Hij is de beste kruidkundige die ik ken, daar kan ik van getuigen mevrouw .K.Mary

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Krullie34?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.