Snap
  • Kind
  • ontwikkeling
  • tijd

Klompvoetjes en HD! Lees meer over de voortgang van Diede

Diede (alweer een half jaar) heeft klompvoetjes en HD, hiervoor heeft ze beugels. Inmiddels heeft ze haar beugels alweer bijna 5 maanden om.

Diede (alweer een half jaar) heeft klompvoetjes en HD, hiervoor heeft ze beugels. Inmiddels heeft ze haar beugels alweer bijna 5 maanden om. 14 augustus mogen we weer naar het ziekenhuis om te kijken hoe het ervoor staat en of ze de beugels minder om mag, het is nu nog 23 uur. We hopen dat het terug gaat naar 13 uur, dat zou betekenen dat ze tijdens haar middagslaapje en de nacht aan moet. We zullen zien!


Goede ontwikkeling met klompvoetjes

Diede ontwikkelt zich bijzonder goed! Ze hadden ons voorbereid op een vertraging maar wij merken hier niks van! Gelukkig maar. Ze draait zich al sinds april (toen was ze 3,5 maand). Voor de rest is het een geweldig meisje die veel plezier heeft in alles! Haar broers zijn nog steeds in love met haar en vragen dan ook gelijk naar haar als ze niet op de plek is waar ze haar verwachten.

Deze warmte maakt het voor Diede iets minder makkelijk, het broeit bij haar voetjes en beentjes! Maar een lekker lang bad en een fijne voet en beenmassage maken veel goed!

Fijne vakantie allemaal!!

Noot door de redactie: Weet je wat precies klompvoetjes zijn? Wat houd dit nou in? Wat zijn de oorzaken en gevolgen hiervan? Dit zijn vragen die al snel bij je omhoog komen. In Nederland bestaat de Nederlandse Vereniging Klompvoetjes die vragen van ouders kunnen beantwoorden. De vereniging verstrekt actuele, objectieve en betrouwbare informatie over klompvoetjes.

7 jaar geleden

Such a simple act and yet so pofe.wulrIts such a shame that a violent few (please, there can't be many left) feel that they have the right to speak and act on behalf of the many.They certainly don't and never will speak or act for me.May we one day have lasting peace.

11 jaar geleden

nahsuusje dank je wel voor je reactie! We zijn ook erg trots op haar..genieten doet ze van alles om haar heen (zichtbaar door altijd maar vrolijk te zijn..) maar ze is 's avonds wel erg blij als haar beugels afmogen en ze even met de benen en voeten vrij van alles is!! :)

11 jaar geleden

kan me voorstellen dat dit allemaal niet makkelijk is geweest voor jullie, toch wel schrikken in het begin. Hopelijk kan ze wel een beetje genieten van het warme weer! Wat goed dat het haar ook niet beperkt, doet ze goed met zo'n hindernis om dr toch om te draaien! doorzettertje. op naar een positieve uitslag!

11 jaar geleden

dank je wel Annick1....het is ook een geweldig meisje en ze lacht altijd! Als ik eens een dipje heb dan weet ze me daar altijd weer uit te halen met haar glimlach en lieve knuffels...