Snap
  • Kind
  • gezin
  • trots
  • spelen
  • genieten

Klimmen en glijden

Tijd voor ballorig

Amy is een acrobaat. En eigenlijk ook wel een clown. Het ene moment staat ze ineens op een stoeltje, dan in haar poppenwagen, of gewoon achterstevoren op haar loopwagen. Je kan het zo gek niet bedenken of Amy klimt erop, eroverheen of eronderdoor.

Dus wij dachten dat het wel eens tijd werd om met Amy naar ballorig te gaan. Daar kan ze zo gek doen als ze wilt en op een redelijk veilige manier. Ook wij als papa en mama hadden erg veel zin om wel weer eens legaal te mogen klimmen en gek doen bij zo'n speelparadijs.

Amy vond het echt helemaal geweldig, van gekkigheid wist ze niet waar ze heen moest rennen en er werd regelmatig gegild van blijdschap door haar.

Ze is wel 20x van zo'n rol glijbaan geweest, heeft heel lang in de ballenbak gespeeld met allemaal verschillende kindjes en heeft zelfs ook nog met papa op de trampoline gesprongen.

Als afsluiter nog even een pannenkoekje gegeten daar en toen was het na 2.5 uur weer tijd om richting huis te gaan met een hele tevreden Amy.

Ze heeft zo onwijs genoten van het spelen, dit gaan we zeker vaker doen. Ik heb er soms best wel moeite mee dat het baby tijdperk met Amy nu wel echt voorbij is, maar het is toch wel heel erg mooi om te zien hoe ze zo groeit en wat ze allemaal kan en ontdekt. 

Ik ben een gelukkige en trotse mama.