Snap
  • Kind

Klik Klik take a picture

foto's nemen op zijn tijd is hartstikke leuk, maar als de kleine spruit er is blijf je bezig!

Mijn vriend en ik zitten allebei op scouting en zijn ook allebei dol op foto's nemen en soms op zijn tijd zitten daar ook nog wat prachtige exemplaren tussen. Tijdens mijn zwangerschap was ik helaas op een gegeven moment minder bewegelijk dan dat ik zou willen en heb ik een stuk minder foto's gemaakt. Mijn vriend heeft toen voornamelijk plaatjes geschoten. 

Wij beschikken zelf over een Nikon D7000 en sinds kort hebben we daar 3 lenzen bij, hartstikke leuk speeltje kan ik jullie verklappen. Sinds dat onze spruit Koen geboren is blijven we maar foto's maken niet alleen met de Nikon maar ook met onze telefoon. Zo veel dat je er volgens mij een stop motion filmpje van kan maken :P 

Foto's maken is leuk en vooral van je eigen kind je legt elk detail vast en dat is leuk voor later, of meneer er later zelf heel blij mee is dat valt te bezien. Het foto's maken dat lukt wel maar nu het opruimen en selecteren wat is dat toch moeilijk, elke foto is anders en op zijn eigen manier mooi, maar het zal er toch een keer van moeten komen want anders raakt de computer vol!