Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Kleuter met een mening....of toch niet?

Eindelijk is de kogel door de kerk. We tekenen het tijdelijk koopcontract van ons nieuwe huis! En nu shoppen met een kleuter met een mening

Yes het tijdelijk koopcontract gaat dinsdag 2 december getekend worden. En nu... ons toch druk gaan maken om welke spullen we willen kopen voor in huis. Natuurlijk er zal geklust moeten worden in ons nieuwe en beduidend grotere kasteel. Maar er moet wederom weer eens een kinderkamer ingericht worden.

Onze dame van 5 1/2. Die half MOET erbij! Deelt hierin ook een mening. Voor mij wat nieuw want tot ongeveer twee maanden geleden legde ik haar kleding klaar en ze trok het braaf aan. Maar nee hoor, dat is er opeens niet meer bij. Ik mag blijkbaar nog van geluk spreken want andere kennen deze kuren al eerder. Ik kreeg naar mijn hoofd toegeslingerd dat het wel "heel erg oneerlijk was dat ik alles maar bepaalde voor haar". Voordat ik hierop een antwoord had gevonden had ik toch maar dat roze rokje gepakt en het shirt met glitters. Dan maar uber kerst naar school hoor. Ze heeft stiekem ook wel gelijk dat ik alles bepaald want  ze is enigst  kind en het liefst bescherm ik deze tegen al het kwaad in de wereld.

Maar nu dat huis. Op naar de Ikea. Eerst een lekker ontbijtje nuttigen want hoe vroeger aankomen hoe beter bij de Ikea. Heerlijk rustig! Daarna de showroom in en we liepen richting.... STAPELBED!

Nee he, waarom hebben ze bij dat ding nou nooit bedacht dat moeder hem moet opmaken en verschonen. En niet te bedenken als je kind de buikgriep heeft? Hoe komt ik van dat rot idee af. Gelukkig kwamen we al snel bij een uitschuif bedje waar een logeerpartijtje op gehouden kan worden. En het kwam wederom in mij op : Ik bepaald het weer. Sorry schatje dit is voor de gemoedrust van mama. Zo is ze dus omgepraat en komt er een uitschuif-logeer-2persoonbedje straks in haar nieuwe kamer. Alleen... zo kwalitief zag die bij die Ikea er niet uit. Op naar een nieuwe winkel met hopelijk GEEN stapelbedden. Want de vraag is of ik het echt blijf winnen van d'r?

9 jaar geleden

Haha oei lastige, voor als er ooit nog een tweede aankomt is een stapelbed opzich best handig? Kunnen ze samen op een kamer