Snap
  • Kind

kleine kinderen worden groot!

Een lach een traan..mn kind wordt groot!! Zucht.. de eerste zwemles is een feit

we worden wakker...

donderdag morgen... ochtendritueel...wakker worden..ontbijten..aankleden en hup de oudste naar school brengen...

mam... zegt djaylani 4 jaar..

ja schat antwoord ik..

vandaag he mama.. nu heb ik zwemles he...

oja ..het is echt zover bedenk ik me.. vanmiddag de eerste zwemles... ik laat de gedachten afdwalen..en breng hem naar school...

Smiddags haal ik hem van school en begint mn onderbuikgevoel op te spelen...

de tas pakken.. mag ik op mn eigen fiets mam? Zucht alweer denk ik...huh ojee hij wordt echt groot! Een klein mannetje van 4 jaar op zn grote eigen fiets! Zonder zijwieltjes... hup de jongste bij mij achterop en daar gaan we... op naar het zwembad... het is vlakij..

we moeten even wachten... nog meer mamabuikpijn! Ja het is zover... hij krijgt zn zwemvestje..o hij is zo blij! Die lach op zN gezicht! Leuk he mam zegt ie... leuk??? Hoe moet ik dit leuk vinden??? Ja je wordt groot maar hoegraag wil ik dat je mn grote kleine man blijft!... en daar gaat ie.. de ouders mogen achter het raam kijken... trots om te zien hoe goed hij zn best doet..hij zwaait en lacht! Van binnen voel ik verdriet... omdat alles zo snel gaat! Maar ooo wat ben ik trots!!

9 jaar geleden

Het gaat veel te snel allemaal....

9 jaar geleden

Ha, ha...wat gaat het snel,he!