Snap
  • Kind
  • Playdoh
  • kleien
  • mamaplaatscollab
  • bringhomethefun

Klei ijs met “echte” saus!!

Toen wij te horen kregen dat er een ijsjes-maak-apparaat van Play-Doh onderweg was naar ons juichte zelfs deze mama mee! IJs en klei, wat een goede combinatie,  perfecte ingrediënten voor een goed rollenspel!

 WIN-WIN SITUATIE!!!

1 2 3 en de machine zat in elkaar en 4 5 6 de kids hebben er uren speelplezier aan beleefd.

Snap

Resultaat: wat hebben we weer leuk gespeeld met de klei. IJsjes maken in allerlei verschillende kleuren, in een horentje of in een ijs coupe alles is mogelijk… Sprinkles maken voor op het ijs en zelfs snoepjes voor erop werden er hier gemaakt! De jongens gingen helemaal los.

Echt alles zag er heerlijk uit en een kind kan de was doen met de Drizzle IJsjes speelset van Play-Doh! 1 2 3 en de machine zat in elkaar en 4 5 6 de kids hebben er uren speelplezier aan beleefd.

Wat wel echt bijna letterlijk de kers op de taart was: was de echte (in de oogjes van de kids echt natuurlijk) aardbei rode en chocola bruine ‘saus’. Dit was toch een partijtje cool om er overheen te spuiten. Maar voor het paniekgevoel van alle mama’s: je laat het daarna heel even staan, de saus droogt en je trekt het er zo vanaf! De klei niet verpest en geen geklieder!

Weer een WIN-WIN SITUATIE!!

Op de foto’s hebben je een leuk beeld van hoe het ijsjes maken eraan toe gaat bij ons. Ik weet zeker dat jullie er ook uren speel plezier mee beleven, helemaal ideaal nu in de vakantie.

Lieve groetjes van Inge en de boys

Snap
4 jaar geleden

ben echt benieuwd naar die saus... 😅

4 jaar geleden

Ja echt gaaf speelgoed he😍😍😍

4 jaar geleden

Ooh dat koppie!! Klei is altijd een succes he!

4 jaar geleden

Geweldig die playdoh eh 🙌 kan jij er tegen als het gemengd word?