Snap
  • Kind

Kerstmis en versiering

De december maand onlosmakelijk verbonden met de kerstdagen, kerstboom  , versieringen en lichtjes.

 tijd voor een luchtig en vrolijk onderwerp! 

Overal is er versierd. De dokter, op school, winkelcentrum. Echt prachtig om te zien en mijn dochter kijkt haar ogen uit.

Maar dan komt de vraag mama waarom hebbben wij geen kerstversiering?  Dan leg ik haar uit dat de versiering bij het kerstfeest hoort en dat wij geen kerst vieren zoals dat niet iedereen suikerfeest viert. Oké dat snapt ze maar toch blijft ze wat verdrietig omdat de lampjes wel heel erg mooi zijn en die glitter ballen en andere vrolijke tierelantijntjes heel aanlokkelijk blijven.

Maar mama heeft de oplossing!  Wij gaan dit jaar ook versieren. Een heuse december versiering gaan we maken. Samen naar de winkel en ons mandje vol laden met prachtige dingen. 

We hebben glitter eendjes en hartvormige lichtjes.  Sneeuwballetjes en ijskristallen. En gaan kunstzinnig aan de slag met een hele boel watten.

De woonkamer veranderd een 1 mooie glitter en glinster bende en mijn dochter is trots dat wij ook versiering hebben.

Daar wordt ik gelukkig van,  haar glimlach en blijdschap. Trots op onze december versiering die stiekem door de overdaad aan roze en bling bling nog mooier is dan de kerstboom op school. 

Misschien dat we iedere maand gaan versieren want ja waarom alleen in december mama? :)

9 jaar geleden

klopt! samen knutselen is zo leuk :) tja en die lijm en verf klodders posten we wel weg hi hi. heb mij voorgenomen vaker te gaan knutselen samen

9 jaar geleden

Inderdaad waarom niet altijd. Wij hebben dit jaar een kerstboom geknutseld en wat een plezier had onze dochter!!! Ze genoot, ik dus ook.