Snap
  • Kind
  • Martine
  • jill
  • metabole
  • metamom

Jill's verhaal - deel 1

Hoe het begon.

Hoe het begon.

De zwangerschap van Jill was een groot cadeau. Na de vele medische pogingen om zwanger te worden en uiteindelijk de geboorte van Marley, zou zwanger worden op de natuurlijke manier sowieso geen optie meer zijn. We hadden besloten om na onze vakantie naar Kreta weer richting ziekenhuis te gaan, we hadden nog 10 embryo’s in de vriezer, toen ik opeens – tijdens een routinebezoek aan de gynaecoloog – zwanger bleek te zijn! Onmogelijk, maar toch, toch was het zo! We konden niet gelukkiger zijn.

De zwangerschap verliep niet zonder hobbels, maar ‘de baby’, onze Jill, werd elke keer tijdens een echo volledig goedgekeurd.

Op vrijdag 30 december zijn wij na een prachtige thuisbevalling ouders geworden van Jill Alexis Duivesteijn. Onze Marley was nog net geen twee, en trotse grote zus geworden. Wat een rijkdom!

Een gezonde dochter erbij, althans, dat is wat we dachten. Een heerlijke, stevige baby. Helaas wel last van reflux, dus veel pijn en huilen, maar dat was na 3 maanden gelukkig ook weer voorbij. Uit de hielprik kwam ook geen afwijking. Wat deed ze het goed! Eten, slapen, ontwikkelen zoals een baby zou moeten. Ze kwam wel lang voor een voeding ’s nachts, maar dat vond ik niet zo erg. (Later beseften we pas, dat dit heeft voorkomen dat ze eerder ziek is geworden) Ze groeide en bloeide, samen met haar zus en voor we het wisten vierden wij haar 1e verjaardag.