Snap
  • School
  • Zezijnover
  • basisschool

Jeej naar twee & yes naar zes!

De jongens hebben zichzelf overtroffen


TWEE

Noah begon het jaar pittig. Als kindje met TOS in een groep 1/2 klas met 24 leerlingen was toch echt te zwaar voor hem. Na de kerstvakantie mocht hij naar een instroomklasje en wat past hij goed in deze groep! Hij heeft van zijn juffen zoveel geleerd en mede dankzij Auris en logopedie is hij ontzettend gegroeid. Wat eerst nog twijfelachtig was of hij überhaupt regulier onderwijs kon gaan volgen, mag hij nu zelfs groep 2 doen, JEEJ!

ZES

Thomas mag naar groep 6. In het begin van het jaar had Thomas toch wat moeite en was hij teleurgesteld in z’n eigen schoolprestaties. Ik zei dan: “Je kan je best doen, meer kan je niet doen. Als het niet lukt, dan geeft dat niet. Je hebt het dan in ieder geval geprobeerd.” Hij werkte keihard en kreeg huiswerkopdrachten mee. Zijn zelfvertrouwen groeide mede als zijn resultaten. Zijn tweede rapport was al al beter, maar hij had nooit verwacht dat z’n derde rapport zo goed zou zijn! Trots vertelde hij dat hij over is naar groep 6, YES!

Ik ben altijd trots op mijn jongens, maar dit jaar hebben ze zichzelf overtroffen. Als moeder kan je niet trotser zijn. ❤️

#momlife #mamaleven #trots #over #volgendeklas #zezijnover #trotsemama #mamaplaats #mamaplaatsblogger #jongensmama