Snap
  • prematuur
  • Antistoffenziekte
  • bloedonderzoek
  • WilhelminaKinderZiekenhuis
  • sophiakinderziekenhuis
  • strijder
  • Kleinestrijder
  • kleineheld
  • Kinderziektes

Is het maandag eindelijk D-day

Horen we dan eindelijk 'wat je hebt'..

Lieve Mick,
Mijn vorige blog ging over de start van onze vakantie. Binnen 28 minuten kon ik op zoek naar een apotheek voor nieuwe antibiotica. Helaas ging de week niet zonder slag of stoot, maar het oorprobleem hebben we redelijk onder de knie gekregen. En toen werd je benauwd, weer benauwd. Intrekkingen in je borstkas, je klinkt als een filter koffie aparaat maar je blijft zo vrolijk. Al maanden, nou eigenlijk al bijna 2,5 jaar zijn we op zoek naar de oplossing. Althans, de reden van je vele ziekzijn en daarbij hopelijk zoekend naar een oplossing.
Je bent veel ziek, eigenlijk is er altijd wel iets. Je antistoffen kloppen niet, je hebt nu 4x de waterpokken gehad en nog steeds geen antistoffen in je bloed.
Je hebt een aantal weken geleden een pneumokokkenvaccinatie gekregen, en maandag horen we wat die vaccinatie gedaan heeft. Dat gaat beeld brengen, van waarom de antistoffen niet aanhaken of waarom je ze niet aanmaakt of vasthoudt. En dat gaat hopelijk vertellen hoe we jou iets minder ziek krijgen, of iig de basis rustig houden. Tuurlijk mag je eens een griepje hebben of een longontsteking en de bekende kinderziektes vinden we prima. Maar de lijst die jij nu al hebt afgewerkt is om verdrietig van te worden.


Maandag gaat de dokter bellen, onze laatste dag vakantie.
Als het maar een naampje krijgt, eindelijk.. dan vind ik opzich veel goed. Als er ook een oplossing, behandeling, of stabiel houdende factor voor is.


Ondertussen ben je enorm gezellig, breek je de boel af als je geen snoeppie krijgt, en zijn je 'cijntjes' het feestje van de dag.
Ik heb nog nooit zon klein manneke zo vrolijk allerlei medicijnen zien nemen.


Lieve kleine sterke man, blijf zo knokken. Nu gaan we slapen, en morgen hoop ik lekker met je naar de leeuwtjes te kunnen. En zo niet? Dan niet.. dan blijven we thuis, en spelen we met auto's, of we knuffelen. Want dat doe je graag als je niet fit bent, maar ook als je wél fit bent.

Liefs,

Mama

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij MamaInkie?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.