Snap
  • Kind
  • #papa
  • #mama
  • struggles
  • #lastig
  • #woordjes

Ik word papa genoemd!

Mijn dochtertje begint lekker te kletsen ze heeft alleen erg moeite met de M, hoe zich dat verder uit lees je hieronder.

Ik ben al wakker en lig lekker in bed te wachten tot bo wakker is. Niet heel veel later hoor ik wat gepruttel dat volgt als "pa---pa" pa-pa papa. Ja schat MAMA komt eraan!

Ik zie je denken maar ze roept papa. Ja dat gaat hier nog niet helemaal goed. Bo is nu 17 maanden en begint heerlijk te kletsen, er komen iedere dag nieuwe woordjes bij, niet altijd verstaanbaar voor iedereen , maar wij begrijpen het.

Een tijd geleden begon ze papa te zeggen,  maar niet alleen tegen haar vader,nee wij zijn allebei papa. Ik zeg tegen mijn man ze roept de hele dag papa, ik denk dat ze je mist. Een hele eer voor hem natuurlijk. (Ik baalde stiekem wel, haar uiterlijk is 90% papa, en nu zegt ze ook nog eens alleen papa,  hmmm beetje jammer). Tot ik op een avond even weg ging en swen haar in bad en bed zou leggen. Ze kijken samen wat filmpjes en foto's scrollen vind ze ook geweldig, en er kwam een foto van mij voorbij. Vervolgens roept ze kai hard papa papa papa. Dus ik kom thuis en swen verteld mij dit, dus de conclusie was nee ze roept niet heel de dag haar vader ze noemt mij ook papa.

Dat de M een moeilijk iets is , is nu wel duidelijk Bo is verliefd op minniemouse, ze heeft er een handpop van die 2 zijn onafscheidelijk. Superrrrr schattig ,maar minnie is voor haar geen minnie nee het is NINNIE! Overal waar ik loop en ze ziet minniemouse roept ze hard en enthousiast ninnie ninnie ninnie.

Het zelfde hebben we natuurlijk met opa en oma. Sinds 2 weken zegt ze opa. Maar oma is er nog geen 1x uitgekomen. Sterker nog thuis roept ze nu eerst papa en als er geen reactie komt dan probeert ze het door opa te roepen. Ag het is wel schattig.

Al had ik laatst in de winkel best een akward situatie toen bleef ze papa roepen, maar ik was er alleen bij. Ik zag mensen kijken,  boeiend dat mensen kijken, maar ik dacht straks denken ze dat ik een transgender ben ofzo . Niets mis met transgenders, maar ik ben gewoon MAMA mensen. 

Conclusie het komt goed, we oefenen nog even door met de M , en zolang het nog niet lukt heb ik de rol van papa en mama in 1, wat een eer vind je niet! Mama houd toch wel van jou heellll veel♡!

Heeft jou kindje ook zoiets?

Liefs X samantha

www.instagram.nl/sammy_fashionandlifestyle 

4 jaar geleden

Het komt vanzelf zullen we maar denken haha! ?

4 jaar geleden

Papa roept die van ons (nu 17 maanden) al een hele poos... eerst voor ons beiden, nu eigenlijk alleen nog echt voor papa. Opa lukt ook. Mama en oma zijn inderdaad helaas nog kansloos ;)

4 jaar geleden

Haha maar werd jij zelf ook papa genoemd ? ? Mooie naam he Bo?

4 jaar geleden

Ja het is wat hè! Hier werd papa ook veel eerder gezegd door onze Bo! En wat was papa trots hahahaha