Snap
  • Kind
  • kinderen
  • vaderdag
  • spelletje
  • stratego

Ik werd volledig ingemaakt door mijn kids...

Stratego, wie kent dit klassieke spelletje niet? Afgelopen zondag was het tijd voor een ouderwetse spelletjesmiddag met mijn kids en guess what? Ik werd volledig ingemaakt…

Nu we veel en lang met elkaar thuis hebben gezeten de afgelopen periode, zijn we weer dingen gaan doen waar we anders minder snel aantoe komen, zoals spelletjes spelen. Mijn kids, Max en Bo zijn groot fan van tactische spelletjes. Tijd om het spel Stratego uit de kast te trekken! 

Ik wist wel zeker dat ik als vader zou van winnen van mijn kids, ik heb dit spel immers vaak gespeeld. Maar niks was minder waar. Max was erg goed - vooral wanneer bij mij afkeek, haha!  

Het leuke aan spelletjes spelen is dat je echt even quality-time met je gezin hebt. Je voert andere gesprekken met elkaar en je hebt even nergens aandacht voor - echte aanrader dus. Aanstaand weekend is het vaderdag... Ik weet wel wat er bij ons op de planning staat! 

Snap

Wil jij jouw partner ook volledig laten inmaken door jullie kids? Of speelde jouw partner dit spelletje vroeger en wil je hem laten genieten van een nostalgisch moment? Geef het spel Stratego cadeau voor Vaderdag! 

- deze blog is geschreven in samenwerking met Jumbo Games - 

4 jaar geleden

Hier ook groot fan van Stratego!