Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Ik ga heel hard duimen

even mijn mail snel checken, wat zie ik: "Babboe Bakfiets: Gefeliciteerd, jij zit in de voorselectie!" Hoe geweldig is dat!

Ik stond op de piste te apres skiën en er is WIFI, dus even mijn mail snel checken, wat zie ik: "Babboe Bakfiets: Gefeliciteerd, jij zit in de voorselectie!" Hoe geweldig is dat!

Ik ben een fanatiek lezers van vele blogs, vaak veel herkenning, een lach en soms een (dikke) traan. En nu ook mijn eerste blog! Hoop dat er nog veel meer volgen over de belevenissen met de Babboe bakfiets...

Even een snelle introductie, ik ben getrouwd met een geweldige, humorvolle, lieve en hard werkende man. En sinds dik acht weken heb ik officieel een mannengezin. December 2012 is onze oudste geboren: Pim, en afgelopen januari onze jongste: Hugo. Ik werk vier dagen in de week, maar nu nog heerlijk aan het genieten van verlof;) Ik moet zeggen dat ik het af en toe best vermoeiend vind, maar ben zo trots! Pim is helemaal gek van zijn broertje en hij zit vol in zijn 2-jarige fase (nee, nee, oh toch ja). Hugo een lekker mannetje, huilt best wel veel, maar hij groeit zo lekker en de eerste lachjes hebben we ook al gekregen!!

Maar waarom ik blog is de mail van de Babboe bakfiets, hoe gaaf zou het zijn om te mogen testen! Samen erop uit met het hele gezin. Met het mooie weer gezellig fietsen, Hugo kan met zijn acht weken natuurlijk nog niet in kinderzitje, maar zo kan het wel! Pim halen/brengen van het kinderdagverblijf, boodschappen doen, met de twee mannetjes naar de speeltuin; Pim lekker spelen, Hugo lekker rustig door het bewegen in de fiets, bedenk het maar en de fiets zou gebruikt kunnen worden! Ik ga dan ook maar heel hard duimen dat wij de gelukkigen zijn en mogen testen...

Oh ja het begin van de blog, naast onwijs genieten van mijn mannen probeer ik ook buiten hen te genieten. Ik ben nu lekker een paar dagen aan het skiën met collega's (in mijn verlof, haha). Heeft mijn man een keer alle tijd om door te brengen met onze kleine mannetjes. En met de techniek van tegenwoordig, blijf ik goed op de hoogte wat er gebeurt in Nl (en morgen kan ik ze alweer lekker knuffelen!)

Duim, duim, duim!!

9 jaar geleden

Jij ook gefeliciteerd! Spannend he... Dat testen en reviews schrijven gaat helemaal goed komen bij de "testmoeder"

9 jaar geleden

Gefeliciteerd hoor....ik zit ook in de voorselectie en .....wie weet hoeveel mama´s nog meer ;-) En zo blijft het nog een beetje extra spannend voor de voorgeselecteerde mama´s wie er straks daadwerkelijk met deze prachtige bakfiets aan de haal gaat ...en.....wie straks de mooiste filmpjes en blogjes mag plaatsen. Het lijkt mij echt een uitdaging om het testen te combineren met leuke filmpjes en er een mooi en eerlijk review van te maken.