Snap
  • Kind

Iets te vieren? Zo wordt het kinderfeestje een echte knaller!

Hiep Hiep HOERA! Is jullie dochter of zoon binnenkort jarig? Dan is het tijd voor een feestje, want jullie hebben iets te vieren!

Bij een verjaardag van een van de kinderen hoort natuurlijk een kinderfeestje! Het is voor geen enkele ouder een geheim, een kinderfeestje is een feestje waar ieder kind naar uitkijkt. Een kinderfeestje kan dan ook niet gek genoeg zijn, en het is pas echt feest als de boel versierd is! Nu bedoelen wij met 'versierd' niet een simpele ballon aan de muur, nee wij bedoelen een kamer vol gezelligheid! Slingers, ballonnen, confetti, letterslingers, alles om het kinderfeest tot een groot succes te maken. Ben je nou niet zo heel creatief en houdt het na wat slingers en ballonnen al snel op? No worries! Je kunt tegenwoordig onwijs makkelijk een feestpakket online bestellen. Dit kan zelfs in een bepaald thema en overal wordt voor gezorgd, super makkelijk! Zo weet je zeker dat je niets vergeet én misschien nog wel belangrijker, dat de dag van je zoon of dochter niet meer stuk kan.  

Feestpakket voor een onvergetelijke dag

Ieder kind is natuurlijk anders en jongens vinden andere dingen leuk dan meisjes. Gelukkig is daar allemaal aan gedacht en zijn er genoeg feestpakketen te vinden bij Feestwinkel.nl! Zo is er voor de kleinere kinderen bijvoorbeeld keuze uit Peppa Pig, Bumba of Dikkie Dik. Zie je het al voor je? Je kindje komt beneden en ziet een compleet versierd huis! Daarvan wordt je kindje vast al onwijs enthousiast, maar als hij of zij dan ook nog eens één van zijn favoriete figuren overal terug ziet komen is het feest natuurlijk helemaal compleet. 

Ook aan de oudere kinderen is gedacht! Zo kun je de hele woonkamer in een handomdraai omtoveren in een wereld van Frozen of K3. Maar ook fans van Star Wars en voetbal zijn aan het goede adres. Jong of oud, meisje of jongen, voor ieder kind de perfecte decoratie ;)

Een extra 'wauw effect'? Zwevende ballonnen!

Wil jij zorgen voor dat extra 'wauw' effect tijdens het feest? Laat de ballonnen dan door de woonkamer zweven! Je kunt gemakkelijk zelf je ballonnen vullen met helium uit een helium tankje en je kunt het tankje gewoon bewaren wanneer je niet alle helium hebt gebruikt. Draai gewoon de opening van het helium tankje stevig dicht en je kunt het nog gemakkelijk 6 maanden bewaren. Is dat nog eens handig! Zo kun je op het volgende feest weer je woonkamer laten stralen.. Hiep Hiep HOERA! 

 

Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Feestwinkel.nl, maar de inhoud ervan is van onszelf.

6 jaar geleden

Leuke ideeën :) Als kers op de taart een zelf gemaakte slinger met naam en leeftijd. Dat maakt t dat helemaal compleet :)

6 jaar geleden

leuk, ga het onthouden voor de bday van de kleine binnenort word hij 1, dat moet groots geviert worden. niet met vriendjes en vriendinnetjes maar met familly ofcourse!

6 jaar geleden

Mijn kind maak ik echt niet blij met peppa pig, bumba of andere gekke poppetjes ahaha. die zwevende ballonnen daarintegen zijn fantastisch!!! daaarbij kijkt ze haar ogen uit

6 jaar geleden

dit artikel komt precies op het goed emoment! mijn dochter is volgende week jarig dus zal snel eens wat inspiratie opdoen. thansk