Snap
  • luizen
  • haar
  • basisschool
  • hoofdluis

Hoofdluis: zo kom jij er zo snel mogelijk vanaf

Hiermee ben je in 1 behandeling van 5 minuten van hoofdluis af!

Je krijgt al jeuk als je eraan denkt: hoofdluis. Helaas komt het vaak voor op basisscholen en kinderdagverblijven. De kans is groot dat jouw kind er al eens mee te maken heeft gehad of het nog gaat krijgen. Zodra het zover is, wil je natuurlijk snel van deze vervelende beestjes af. 

Met de producten van XT luis lukt dat gelukkig binnen één behandeling van slechts vijf minuten! Maar wist je dat je ook dingen kunt doen om hoofdluis te voorkomen? In de posts van deze influencers ontdek je hoe zij hoofdluis verhelpen en voorkomen bij hun kids.

Willem (@daddyhox) deelt een dag in zijn leven op de laatste dag van de vakantie. Hij laat zien hoe hij voorkomt dat zijn kids luizen oplopen op hun eerste schooldag. "Straks weer met 25 mormels in de klas dus even iedereen in de luizencheck en Protect & Go van XT luis sprayen en je bent klaar." De Protect & Go doodt hoofdluis voordat een besmetting kan plaatsvinden. Zo bescherm je je kids preventief tegen hoofdluis. 

Ook Debbie (@debbiedhillon) is fan van de producten van XT luis. "Geloof me, dit is echt top om in huis te hebben. Hoofdluizen en eitjes worden in 1 behandeling van 5 minuten gedood met XT luis Once." Doordat de XT luis Once Shampoo werkt als een normale wasbeurt, ben je zonder gedoe snel van hoofdluis af.

Benieuwd geworden naar deze producten? Goed nieuws, want Debbie geeft 10x een pakket met de XT luis Once liquid gel, XT luis Once Shampoo & XT luis Protect & Go weg! Bekijk haar reel om te lezen hoe je kans maakt.

Met de producten van XT luis wordt luizen bestrijden kinderspel, dus voorkom jeukende koppies en haal de producten van XT luis hier in huis.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met XT luis.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mamaplaats?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.