Snap
  • Kind
  • Vakantie dagje weg

Hoera!!! Ik zie mijn prinsessen al in de bakfiets

Ik zit in de voorselectie, net als veel anderen. Ik heb kriebels in mijn buik. Heel spannend.

ik zag de mail en ik kon geen moment meer wachten. Snel de vragen in vullen en weg dromen over de mogelijk heden die zich dan voor doen. Naar school gaan, zonder in een hand de wagen te hebben de anderen een kind in de arm en zorgen dat mijn andere twee dochters mee lopen. Ik hoef dan niet meer alles lopend te doen en hopen dat we ergens op tijd en veilig!! aankomen. Of  op de fiets en telkens kinderen bij iemand achter moeten laten omdat ik ze niet allemaal mee kan nemen. Ik droom al weg, alle kinderen bij elkaar. Het zijn zusjes en ze horen bij elkaar. Ze willen elkaar ook geen moment missen. Naar school en uit school word er ook veel geknuffeld en kusjes gegeven. 

Ik heb alleen maar mijn gevoel hier over geuit net als vele hier. Het blog schrijven is nieuw voor mij dus weet niet of het goed is. Bijna net zo spannend als in de voorselectie zitten. 

Maar als ik geselecteerd word als test moeder ga ik helemaal los