Snap
  • Kind
  • Babyspullen

Hoera, herfst: geslaagde combi van twee merken!

Soms lijken merken het wel te hebben afgesproken... Vandaag een combi van outfit en schoenen die voor elkaar lijken te zijn gemaakt!

Het begin van de herfst is er. Jammer, maar het heeft zo z'n leuke kanten! De nieuwe kleren die in de kast hangen mogen zo langzamerhand tevoorschijn komen tot grote vreugde van Liselotte. Hoera, ze mocht haar nieuwe groene glitterlaarzen aan! 

Het setje van Little Miss Juliette (rokje en longsleeve) shopte ik tegelijk met de laarsjes van Mim-pi bij Kixx-online.nl. En ze lijken voor elkaar gemaakt: wat een leuke match zo! Het rokje is heerlijk soepel en makkelijk te combineren met allerlei kleuren. De laarsjes mixen misschien iets lastiger, maar zijn zo leuk dat ik er inmiddels gewoon nog twee Mim-pi jurkjes bij heb gekocht bij een van mijn favoriete winkels: Koters in Goes. 

9 jaar geleden

Dankje! Ben ik helemaal met je eens. Ik vind het vaak wel schelen of je een jurkje koopt of een rokje+shirt, vaak ben je met een jurkje wel goedkoper uit.

9 jaar geleden

Superleuke combi. Ik ben gek op Mim-Pi, maar koop het vooral op Marktplaats of in de aanbieding, want best een prijzig merk, vind ik.