Snap
  • Kind
  • Opvolgmelk
  • hero
  • mamaplaatscollab

Hoe gaan we dit doen..?

Na een fijne periode waarin ik Kee borstvoeding heb gegeven werd mijn productie langzaam minder toen ik meer ging werken, sporten en Kee en ik niet meer de hele dag samen waren. Eventjes was ik bang. Gaan we dan nog wel die fijne momentjes samen hebben? Gaat ze de fles net zo fijn vinden? Hoe gaan we dit doen?

Vrijwel direct ging ik op zoek naar het beste voor Kee. De volgende stap. Opvolgmelk. Ik koos uiteindelijk voor Hero. De opvolg melk van Hero bevat namelijk geen palmolie en dat vind ik belangrijk. Daarnaast wilde ik een voeding die makkelijk en op veel plekken verkrijgbaar is. Zodat ik, als ik weer eens last minute bedenk dat de voeding op is, het overal kan halen.

Snap
Snap

We zijn langzaam de flessen opvolg melk gaan introduceren en Kee kan inmiddels niet meer zonder! Zodra ze de fles ziet strekt ze haar armen uit en komt ze nog net zo knus bij me liggen als vroeger. Ons momentje. Nog steeds ons momentje.

Hoe hebben jullie de overstap van borst naar fles ervaren?

2 jaar geleden

Mijn productie ging na ongeveer drie maanden ineens heel erg achteruit. Toevallig ook overgestapt op Hero en geen problemen ervaren. Ik geef nu nog borstvoeding als aanvulling, maar hoeveel dat nog is? Geen idee haha.