Snap
  • Mama
  • kleuter
  • ondernemendemoeder

Het maakt ook allemaal eigenlijk niet uit...

Pff.... daar plof ik neer op de bank. Mini ligt inmiddels op bed.

Tijd om even wat te gaan schrijven... Want ja vanmiddag in de auto kwam ik weer inspirerende quotes tegen. Waar? Op bedrijfsbussen, op het werk en op de radio.

Bam, wat een toffe posts had ik alweer bedacht in de auto. En nu, nu ik neergeplofte ben op de bank, weet ik het niet meer. Ik weet niet meer wat ik zou typen. En stiekem? (Okรฉ nu dus niet meer zo stiekem ) Ik baal er dus onwijs van dat ik het niet meer weet.

Mijn gedachten dwalen dus af... Naar de concepten van mijn reel filmpjes. Reel filmpjes van de vakantie, met tekst en bewerkt, maar gewoon geen zin gehad om ze te plaatsen. En nu vind ik het alweer te laat om ze alsnog te plaatsen, maar die gedachte verandert ook per dag dus wie weet!

Hey... de babyfoon... Mem? hoor ik Mini roepen. Ja? antwoord ik terug door de praatfunctie. '๐˜ ๐˜ญ๐˜ฐ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜บ๐˜ฐ๐˜ถ ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฆ!' antwoord Mini. *smelt* En natuurlijk antwoord ik met I love you more than more. En dan roept ze nog รฉรฉn keer... Mem, weet je? Nou, Mini?

๐ˆ๐ค ๐ก๐จ๐ฎ๐ ๐ณ๐จ ๐จ๐ง๐ญ๐ณ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง๐ ๐ฏ๐ž๐ž๐ฅ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฃ๐จ๐ฎ!

Ik ook van jou, Mini, ik ook van jou.

Het maakt ook allemaal eigenlijk niks meer uit he. Dat is alles wat telt!

ps. Oja, dan moet je natuurlijk nog wel een foto bij de post zoeken... En deze foto omschrijft het beste het gevoel bij deze post. Samen met Mini bij de Tuindorado met een verse muntthee, puntje taart en zij chocolademelk en een zakje M&M's. Het maakt allemaal niet uit, alleen moet je het wel willen zien.

7 maanden geleden

Leuk weer wat van je te mogen lezen!