Snap
  • Kind
  • Mama
  • kind
  • #boosheid
  • #kind
  • angsten
  • 6

Het kind van 6

Boos, bang en verdriet

HET KIND VAN 6!

Wist je dat:

<3 Het kind van 6 moeilijke tijden kent

<3 Het kind van 6 vaak boze buien heeft

<3 Het kind van 6 vaak erg verdrietig kan zijn

<3 Het dan extra moeilijk is als je hooggevoelig bent

<3 Het kind van 6 vaak wil, dat je erbij blijft tot hij/zij slaapt

<3 Het kind van 6 vaak hele bange momenten kent

<3 Ik steeds meer aanmeldingen krijg voor kinderen van 6 jaar

De hulpvraag in deze is, boze, angstige en verdrietige 6 jarige kinderen. Inmiddels starten een paar 6 jarige in dezer dagen een nieuw coach traject. Niet alleen de grotere, maar ook de kleintjes kunnen begeleid worden.

Ook onze dochter met deze leeftijd heeft dezelfde issues. Zo ook weer de avond net als deze....bang zijn, niet in haar eigen bed willen slapen, willen dat ik bij haar blijf tot ze slaapt, intens verdrietig zijn en weer even stevig geknuffeld samen. Het benoemen van , deed haar al veel goed. Wat een verdriet heb je toch! Het is moeilijk he, allemaal dingen moeten. Groep 3 vind je pittig en de dagen zijn lang, maar je doet het zo ontzettend goed! Maar ik zie dat je moeilijke momenten hebt en daarom zullen we zorgen voor meer ontspannen en rustige momenten. Na een diepe zucht en een kus, is ze naast mij gaan liggen en in mijn armen in slaap gevallen terwijl ik over neus wreef.

Vind je het ook zo moeilijk om te gaan met bepaalde momenten en fases? Het is echt niet makkelijk en soms zo moeilijk welke keuze je nu moet maken in bepaalde situaties. Wat wel goed is, volg altijd je eigen gevoel! Dat is het juiste, ook als je het even niet meer ziet zitten en iemand nodig hebt die met je meekijkt vanaf de zijlijn!

Mag ik met je meekijken? Stuur me gerust een berichtje!