Snap
  • Kind

Het geheim van de kerstman

Wie was de geheime boodschapper die ons liefde in een lege kaart gaf? Die ons een kerstfeest gegeven heeft, nog voordat de kerst gekomen is

's Ochtends word er op de deur geklopt. Ik was even bezig en mijn partner maakt de deur open. Ik hoorde een lieve vrouwenstem nog heel snel zeggen; 'ik moest dit hier afleveren. En een prettige dag verder!' Na een bedankje gaat de deur dicht en mijn partner roept: pakketje! Ik verwachtte geen pakketje en ik was dan ook verbaasd dat mijn naam op de envelop erboven stond. 

Wij maakten het pakketje open en daar zat een kerststol in. Verpakt met erop een envelop. Die haalde ik er meteen vanaf, benieuwd wat er in zou staan. Maar er stond niks. Er gleden 2 biljetten uit de lege kaart...

Dat we krap bij kas zitten, weet niemand. Nouja, dus wel iemand. Want zelfs mijn ouders weten niet dat we de laatste maanden net onze vaste lasten kunnen betalen. En wat heb ik een spijt dat ik de deur niet geopend had. Had ik haar ergens van kunnen herkennen? Waarom staat er niks op de kaart? Zodat ik het handschrift niet kan ontcijferen?  Ik durf niemand hierover aan te spreken, ik durf dit aan niemand te vertellen. Maar wat zou ík graag de verzender willen bedanken!

7 jaar geleden

Hey, that's polwufre. Thanks for the news.

7 jaar geleden

Wat lief!

7 jaar geleden

Een ware kerst gedachten. Heerlijk toch