Snap
  • Baby
  • Kind
  • Huilbaby
  • respect
  • Babyzingen

Herkenbaar

Elke avond/nacht sta ik dan met jou in je armen huilend.

Iedere avond sta ik dan met jou in m’n armen, zien dat je pijn hebt maar niet wetende waar. Hoe krijg ik je rustig, je word fantasierijk gewoon van machteloosheid. 

Iedere avond zing ik voor jullie een zelf verzonnen liedje wat in mezelf opkwam op de momenten dat ik savonds/snachts met jullie stond terwijl jullie verdrietig waren. 

Lexi: mijn dochtertje van 2 en half, zij heeft veel last van krampjes en heftige reflux. Haar slokdarm was verzuurd geraakt en daardoor is zij aan de maagzuurremmers gemoeten om de pijn te verlichten. 

Hier haar liedjes 

Lieve Lexi doe maar bobbe (Indische voor slapen) lieve Lexi slaapt maar zacht,misschien word jij dan wel wakker met veel poepies uit jouw gat en dat vinden wij heel fijn want dan heb jij minder pijn lieve Lexi doe maar Bobbe lieve Lexi slaap maar zacht. 

Daley: mijn zoontje van 8 weken ook veel last van krampjes en moeite heeft met slapen momenteel. Op het moment zitten we in een fase dat mijn zoontje alleen maar op mij slaapt of helemaal niet wil slapen. 

Hier zijn liedje.

Kleine Daley, mijn lieve hartendief ga maar slapen zodat je de pijn verliest je bent mijn jongen die groot zal worden kleine Daley ik blijf jou lief. 

Wie herkent dit ook dat je zo samen met je partner staat en naar een manier gaat zoeken om je kindje rustig te maken 

Geef een duimpje ❤️ 

Voor iedere ouder respect! 

Karina's avatar
8 maanden geleden

Ik herken het zeker. Mijn zoontje heeft de 1ste 3 maanden van zijn leven bovenop mij geslapen en dan waren het nog hele korte slaapjes. Vooral elke avond en nacht huilen/krijsen. Urenlang rondlopen.. iedere dag opnieuw. Heel frustrerend en zeer vermoeiend. Uiteindelijk kwamen we er zo rond de 3 maanden achter wat er met hem aan de hand was. Helaas stopte hierdoor het huilen niet, al waren er dagen en nachten dat het beter ging. Na 17 maanden is het een totaal ander kind door zijn transplantatie. Veel sterkte.. een kind wat steeds maar huilt is verschrikkelijk.

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mommy2kidsDanielle?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.