Snap
  • Kind
  • Mama

Hectisch jaartje

Hallo allemaal,

8 maanden geleden was mijn laatste blog... geen wonder ook, het is niet niks om 3 kleine kinderen fulltime te verzorgen.

Met de naderende feestmaanden toch maar even een momentje nemen om dit jaar op te sommen.

Onze oudste zoon zit op de basisschool, er werd mij gevraagd of ik zou willen helpen op de overblijf, en dit ben ik dus gaan doen. Elke maandag en woensdag, en inmiddels op de vrijdag, van 11:50 tot 13:15 op school helpen. Ik vind dit heerlijk aangezien fulltime thuis zitten ook niets is.

Onze oudste zoon Dex is 26 juli 6 geworden, 6.....

na de zomervakantie is hij gestart in groep 3, en ondanks dat hij het lastig vindt zien wij wel dat hij het leuk vindt om de letters te leren.

Onze middelste zoon wordt 3 in december, hij gaat 2 ochtenden naar de peuterspeelzaal en hij vindt dit zo leuk. Hij zo het liefst elke dag wel willen, dus voor hem ben ik blij als hij eindelijk 4 is.

Voor mezelf niet....

Want ons kleine meisje wordt dus 26 oktober al 1... en ik geniet echt van de ontwikkeling bij alle 3 de kindjes maar het doet gewoon pijn dat ik de babyspullen langzaamaan de deur uit doe.

Alhoewel, de deur uit, ik stop ze in een doos en bewaar het voor als we nichtjes of neefjes krijgen.

Aankomend weekend gaan mijn man en ik voor het eerst sinds jaren samen een dag weg. Oma en opa passen op en wij gaan lekker een hele dag shoppen. Kleertjes kopen, 5 december voorbereiden. Heerlijk samen lunchen!!! Ik kijk er zo naar uit

Aankomende herfstvakantie gaan wij lekker genieten van 3 dagen Efteling. Dit doen wij elk jaar, en dit vinden wij voor de kindjes de leukste vakantie. (En stiekem is de Efteling ons favoriete pretpark dus wij genieten ook).

Zodra we terug komen gaat de hectiek gewoon verder want Lucy haar 1e verjaardag wordt dat weekend gevierd.

1 jaar... mijn laatste baby’tje...

Ons lieve kleine prinsesje 1 jaar❤️

Tot de volgende keer