Snap
  • #ouderverstoting #
  • kindermishandeling
  • voogden
  • geestelijke mishandeling
  • enorm loyaliteitsconflict
  • manipuleren

Haar ex manipuleert iedereen

De voogden doen werkelijk niks


De voogden doen werkelijk niks ze blijven schermen dat beide ouders moeten communiceren.

Ze kijken toe en doen werkelijk niks wat Loes en ik ook proberen, Het bewijs stapelt zich op tegen haar ex en de geestelijke mishandelingen van de kinderen gaan gewoon door. Hij manipuleert de kinderen zo erg dat ze het daadwerkelijk allemaal beginnen te geloven dat hun moeder echt een slecht mens is en hun in de steek heeft gelaten. Het neemt zelfs zulke extreme vormen aan dat het oudste kind Loes zelfs aan valt ,slaat schopt uitscheld en de keel van Loes dichtknijpt. Ik ben hier bij en ik trek het kind van haar moeder af en zet haar achter mij neer en ga fysiek tussen moeder en dochter in staan. Loes is ernstig overstuur en haar kind rent naar boven ,belt haar vader en liegt dat ik en haar moeder haar zojuist hebben mishandeld. Loes en ik maken een mail voor de voogden en leggen precies uit wat er gebeurt is ik stuur zelf ook nog een aparte mail met mijn verhaal en vertel ze precies wat er gebeurt dat dit ouderverstoting is en dat er echt actie moet komen vanuit hun dit kan zo niet langer. Op dat moment wisten wij niet dat vader ook een mail aan het sturen was met natuurlijk het verhaal wat zijn dochter had verteld wat echt totaal niet waar was. Je voelt hem al aan komen de voogden gaven Loes en mij op onze kop want wij moesten niet als twee volwassene tegen een kind tekeer gaan. Er was geen sprake van ouderverstoting dit waren twee vechtende ouders en de kinderen zaten klem. Wederom weigerde ze in te zien wat er daadwerkelijk aan de hand was. Vanaf dat moment heeft vader in elk gesprek benoemt dat Loes haar kinderen mishandeld en het werd zonder pardon in de papieren overgenomen zonder ook maar een poging tot feitenonderzoek of hoor wederhoor.

Steeds sneller en steeds meer kon vader doen wat hij wilde hij werd op geen enkel ogenblik tegen gehouden door de voogden en hij werd op geen enkel ogenblik aan gesproken op zijn meest achterlijke uitspraken of dreigementen, Hij kon zelfs de hulpverleners en de voogden gewoon uitschelden en behandelen als een stuk str%nt zonder dat hij werd aangesproken.

Dit zijn korte stukje uit mijn nieuwe boek wat 14 sept uit zal komen.

www.uitgeverijterebint.nl Achter mijn voordeur en Achter mijn voordeur het vervolg 

1 maand geleden

Zo enorm herkenbaar qua houding van jeugdzorg 😔 en het resultaat kinderen die beschadigd raken op veel meer vlakken dan enkel de identiteitsontwikkeling.

1 maand geleden

inderdaad de kinderen hebben de rest van hun leven de last die ze hiervan met zich mee moeten dragen, In dit geval is het zelfs al zo dat het jongste kind naar speciaal onderwijs moet door de geestelijke druk die hij ervaart dag in dag uit. Er was niks met dit kindje aan de hand tot dat zijn vader los ging. heb jij ook een ex die dit doet? dikke knuffel voor jou

1 maand geleden

Mijn ex deed dit ook, maar had daarin wel een soort van geluk dat de omgangsregeling gestopt is omdat hij vast zat. Trieste is dat het dus letterlijk onder het oog van de begeleider bij begeleide omgang gebeurde en ook dan doen ze er niks mee of tegen. Evenals de bedreigingen tijdens oudergesprekken naar zowel mij als de gezinsvoogd. Knuffel terug overigens, vind het juist goed dat je het deelt. Er wordt echt te makkelijk gedacht met 2 vechten 2 schuld, identiteitsontwikkeling boven alle andere ontwikkeling gezet etc etc. Niet elke ouder wil vechten, het is alleen in sommige gevallen wel nodig voor het welzijn en belang van het kind of de kinderen. Mijn oudste heeft zelfmoordneigingen en een fikse achterstand in zijn sociaal emotionele ontwikkeling eraan overgehouden. Ik was enorm blij dat de rechters uiteindelijk zijn brief (geschreven met een onafhankelijk vertrouwenspersoon), met zijn gevoel, visie en beleving serieus hebben genomen ondanks hij pas bijna 8 was. Ik hoop dat je familielid alle hulp krijgt die ze nodig heeft samen met de kinderen om dit te boven te komen. 💖