Snap
  • tip
  • cadeau
  • cadeautjes
  • Stichtingjarigejob

Geef een cadeau

Een mooi gebaar

Wat doen we in een maatschappij waar kinderen een overvloed aan speelgoed hebben? Jullie kennen het vast wel. Met alle verjaardagen, Sinterklaas, Kerst én ook tussendoor kwamen er heel wat cadeaus binnen. En niet alleen van het afgelopen jaar, maar ook van de jaren daarvoor.


Wat doen wij met ons speelgoed?

Iedere twee maanden wisselen wij het speelgoed af. Een deel van beneden, gaat naar zolder en een deel van zolder gaat naar beneden. Heel soms blijft er wat over, wat nog nooit is open gemaakt. Dat vind ik zo zonde! We kunnen dat verkopen, maar Thomas wilde het graag weggeven. En dat vind ik een goed idee!

In nederland zijn er ieder jaar weer kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat daar thuis geen geld voor is.

Speelgoed wat nog ongebruikt is, dus ongeopend en in de originele verpakking, kun je doneren aan Stichting Jarige Job.


Stichting Jarige Job 

Met hun hulp kunnen jaarlijks ongeveer 100.000 kinderen hun verjaardag vieren. Deze kinderen ontvangen een verjaardagsbox met alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school.

Thomas en Noah hebben allebei wat speelgoed verzameld. Thomas koos voor constructiespeelgoed die hij liet liggen, omdat het hem eerst te moeilijk leek en twee jaar later was hij er nog steeds niet enthousiast over. Noah koos speelgoed waarvan ik ooit dacht dat hij dat leuk zou vinden, maar waar hij zichzelf al te groot voor vond.

We stopten de cadeautjes in een doos en deden er een lief briefje bij. Via PostNL hebben we een label geprint en op de doos geplakt. Het is leuk om te zien dat de kinderen zich ervan bewust zijn dat ze hiermee andere kinderen heel blij maken. Ieder kind verdient een verjaardag!


Geef een cadeau 

Heb jij ook een cadeau over voor een ander kind? Tot 3 februari 2023 print je op www.PostNL.nl/mooigebaar kosteloos een verzendlabel die aan Stichting Jarige Job geadresseerd is. Je kunt het kosteloos meegeven aan de postbezorger of afgeven bij een PostNL-punt. Geef jij ook een cadeau? 


Trending: 'De echoscopist zag dat het schedeltje van ons kindje ontbrak...' 

1 jaar geleden

Wat goed dat jullie dit doen!

1 jaar geleden

Dankje! Het was een leuk moment samen met de kinderen. Fijn dat ze dan beseffen dat het niet vanzelfsprekend is.

1 jaar geleden

Wat mooi!!

1 jaar geleden

Dankjewel! Het was leuk om te doen met de kinderen 🥰

1 jaar geleden

Moet ik wel even inloggen natuurlijk! 😂

1 jaar geleden

Wat goed dat jullie dit doen zeg!

1 jaar geleden

Dankjewel! Het is erg fijn om te zien dat de kinderen er bewust mee bezig zijn. 🥰