Snap
  • Kind
  • #ziek
  • koortsstuip
  • traumahelikopter
  • #koorts

Fijne vakantie

Met een rauw randje

Onze lieve kleine muis, onze dreumes van 1.5 jaar. Wat hadden we zin in onze vakantie maar wat zagen we er toch ook een beetje tegenop. Inmiddels 18 maanden slapeloze nachten. Niet even troosten in de nacht maar complete paniek/pijn aanvallen. Niet uit te leggen.. Maar er kwam verbetering. Na het plaatsen van buisjes en knippen van de neusamandelen ging het langzaam beter en de nachten werden ook zowaar beter! 

Met een goed gevoel ging we op vakantie, een weekje camping in Gelderland. In de gloednieuwe caravan van mijn schoonouders. De eerste dag was even zoeken maar de dagen daarna was het echt wel genieten, tot rust komen en veel tijd met elkaar doorbrengen. En je raad het nooit: de kleine man sliep de nachten door! Wauw wat heerlijk is dat zeg! 

De een na laatste dag was het wat slechter weer dus we besloten in de ochtend lekker te knutselen, filmpje te kijken en in de middag zouden we naar de binnenspeetuin gaan om de kleine man lekker z’n energie kwijt te laten raken! In de ochtend was hij al wat hangerig en wilde hij eigenlijk niks. Na zijn middagdutje van 3 uur werd hij wakker met koorts. Geen speeltuin voor hem. Het hangen werd erger en we zagen dat hij zich echt niet oké voelde. We wisten ergens allebei dat het weer zou gebeuren. En jawel, daar was de zevende koortsstuip. In alle rust legde we hem weg, belde we 112 en gaven we hem diazepam zodat hij uit de stuip kwam. 

Na zes keer eerder weet je (helaas en toch ook gelukkig) wat je moet doen. Dit keer stonden er twee ambulances naast de caravan en landde de traumaheli op het strandje voor ons..