Snap
  • Kind
  • baby
  • kinderen
  • liefde

Familie, liefde en een baby #14

Alweer 2 jaar geleden sinds mn laatste blog.. Tijd voor een update dus!

Danny en ik zijn nog altijd samen! Na een hele berg downs zijn we uiteindelijk samen weer omhoog geklommen en onze relatie is beter, leuker en sterker dan ooit tevoren!

 Danny is altijd een persoon geweest die het hardste riep: ‘ik trouw nooit!’. Voor mij hoeft het niet persé maar zou het wel leuk vinden om ooit dezelfde achternaam te dragen als mijn kinderen. Dat heb ik ook altijd eerlijk tegen Danny gezegd. Nu komt het... Hij heeft me ten huwelijk gevraagd! :D Nooit verwacht dat uitgerekend hij mij zou vragen! Natuurlijk heb ik ook niet lang na hoeven denken en meteen ‘JA!!!’ gezegd <3 Onze omgeving is overigens nog niet op de hoogte van het aanzoek omdat Danny het uiterst vervelend vind wanneer mensen je aan het vragen blijven wanneer het nu eens gaat gebeuren als het niet binnen nu en een bepaalde tijd staat gepland. 

Zoals jullie vast wel kunnen raden, zijn er meerdere dingen veranderd in ons leven in de afgelopen 2 jaar. Onze kleine jongen is inmiddels niet meer zo klein en gaat al naar de peuterspeelzaal! Onze grote meid is echt ontzettend gegroeid, zowel fysiek als mentaal en is al een heuse dame aan het worden. Als klap op de vuurpijl hebben we ondertussen ook ons kleine meisje mogen verwelkomen afgelopen jaar! 

Dat verhaal volgt in de volgende blogs :)