Snap
  • Kind
  • #momlife
  • #mamaplaats
  • #moederschap
  • #dochter
  • #1jaar

En zo is ons kleine mini babytje ineens 1 jaar oud.

Alle clichés zijn waar, niet normaal hoe snel dat gaat...

1 jaar geleden was ons meisje nu 3 dagen oud. Ik weet nog hoe ik erbij zat, onwijs verliefd met wallen tot op mijn enkels en een ontploft onderkantje. En op mijn schoot lag het allerliefste, mooiste meisje van de hele wereld. De dagen waren kort en de nachten lang. En nu precies een jaar later hebben we net het verjaardagsweekend van haar achter de rug. Taart, ballonnen, veel te veel cadeaus en het was geweldig. En bij mezelf denk ik doeeeee even normaaaaaaal. Hoe snel is dit gegaan jongens. Even 2 keer knipperen met je ogen en je kind is veranderd van een wolk van een baby in een dreumes. Een DREUMES, ohmy. Daar word deze moeder toch een klein beetje emo van. Hoe ik vorig jaar de dagen spendeerde tussen de flesjes en luiers en de drang naar slaap en niet te vergeten de dagenlange knuffelsessies. Die zijn nu verandert in dagenlang achter mijn eigenwijze dochter aan rennen. Zo trekt ze zichzelf overal aan op, valt ze en staat ze weer op. Als een gek kruipt ze de kamer door, en ze doet alles wat niet mag. De hele dag een lach op haar gezicht, maar o wee als iets niet mag. Dan verandert ze in een klein draakje. Wat een verschil kan een jaar maken, maar wat geniet ik hiervan. Zo bijzonder om je kindje in een jaar tijd te zien veranderen. Echt al een kleine diva met een eigen wil. En wat hou ik ontzettend veel van haar. Soms denk ik wel is heb ik wel genoeg genoten van dit jaar ? Heb ik alles wel bewust genoeg meegemaakt ? Heb ik niet teveel gezeurd dat ik zo moe was ? Zal ze weten dat ik het allermeeste van haar houd ?En als ik haar nu zo blij zie zitten met dat eigenwijze smoeltje verdwijnen al die twijfels weer eventjes. Zolang als het duurt. En tja het hoort erbij, bij het moederschap. De twijfels, de moeheid, de onzekerheid, de oneindige liefde. En dat allemaal in 1 jaar tijd...

Deze Mama is toe aan een wijntje.

Aju 🙋🏻‍♀️.

Vind je het leuk om ons te volgen ?

📸: www.instagram.com/xnikkik